jekate1996
Zaciekawiona BB
Hej , mam pytanie do Pań które miały krwawienie implantacyjne trwające 2/3 dni , przypominające miesiączkę, kolorem , długością oraz obfitością a zaszy w ciążę. Jest taka możliwość?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób test w dzień @ lub idź wtedy na betę.Hej kobiety. Nurtuje mnie jedna rzecz. Do okresu zostały mi 4 dni. W zeszłym tygodniu dostałam delikatnnego krwawienia. Trwało dosłownie chwilę,potem przez godzinę było to tylko brudzenie. I na tym koniec. Wczoraj i dziś pojawia się śluz mleczny z domieszką jakby to powiedzieć różowego ? W sensie na bieliźnie jest mleczny,podczas siusiania na papierze widać delikatnie różowe. Zawsze już tydzień przed @ zaczynały boleć mnie piersi,plecy,byłam rozdrażniona,a tu nic nie zwiastuje okresu. Dodam,że staramy się o dzidziusia. Robiłam dziś rano test i wyszedł negatywny. Wiem,że może takie plamienie może oznaczać ,że za chwilę przyjdzie @ ale jak myślicie mimo negatywnego testu mamy jeszcze szansę na bejbika ?
hej moge wiedziec co sie okazało? Bo jestem w bardzo podobnej sytuacji, rano ide na beteHej kobiety. Nurtuje mnie jedna rzecz. Do okresu zostały mi 4 dni. W zeszłym tygodniu dostałam delikatnnego krwawienia. Trwało dosłownie chwilę,potem przez godzinę było to tylko brudzenie. I na tym koniec. Wczoraj i dziś pojawia się śluz mleczny z domieszką jakby to powiedzieć różowego ? W sensie na bieliźnie jest mleczny,podczas siusiania na papierze widać delikatnie różowe. Zawsze już tydzień przed @ zaczynały boleć mnie piersi,plecy,byłam rozdrażniona,a tu nic nie zwiastuje okresu. Dodam,że staramy się o dzidziusia. Robiłam dziś rano test i wyszedł negatywny. Wiem,że może takie plamienie może oznaczać ,że za chwilę przyjdzie @ ale jak myślicie mimo negatywnego testu mamy jeszcze szansę na bejbika ?
Hej. Niestety nie była to ciąża.hej moge wiedziec co sie okazało? Bo jestem w bardzo podobnej sytuacji, rano ide na bete
tak mi sie wydaje że było to krwawienie implantacyjne, nie byłam nigdy w ciąży a testy wychodzą negatywneA ja nie bardzo rozumiem pytania - bo skoro było krwawienie implantacyjne, tzn. że ciąża jest.
Jak można zajść w nią kolejny raz?