reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kręgosłup a KP

Kinga1234

Fanka BB :)
Karmię piersią dwumiesięczne dziecko. Mam napięciowe bóle kręgosłupa piersiowego i szyjnego związane z opieką nad dzieckiem, noszeniem, pochylaniem się, karmieniem. Problemy z kręgosłupem miałam już od lat (z racji skoliozy w piersiowym i braku lordozy szyjnej), ale teraz się znacznie nasiliły. Zaczęłam juz pracę z fizjoterapeutą i mam nadzieję, że będzie lepiej, ale doraźnie przydałaby się jakaś maść przeciwbólowa i przeciwzapalna. Ma któraś z Was doświadczenie, jaką maść można stosować karmiąc? Może ktoś ma jakieś rady związane z ratowaniem kręgosłupa w tej sytuacji? :)

reklama
Cześć Kinga. Ja też mam problemy z kręgosłupem (odc. lędźwiowy) i chyba z biodrem. Karmię na leżąco i czekam na wizytę u ortopedy. Też chętnie poznam nazwę maści, którą mogłabym bez obaw stosować :) będę obserwować wątek.

Do góry