reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krakowianki, umówmy się na spacer! :-)

sylwia i wojtuś

Mama czerwcowa'06
Miasto
Kraków
:szok::-D:szok:

Może są mamy z nieco starszymi dzieciakami z północy Krakowa, lub okolic, Zielonek, Michałowic Skały? Chetnie się wybiore na wspólne spacery , rowery lub pogaduchy

reklama
nie znalazłam takiego tematu, chociaż podobne informacje widziałam rozrzucone w różnych tematach. to może w jednym miejscu:

kto chętny na spacer, gdzie, w jakim wieku ma dziecko i czy da radę dojechać gdzie indziej czy chodzi na spacery tylko w swojej okolicy? zorganizujmy się, raźniej nam będzie na spacerach:-)

zacznę od siebie: mama 2-miesięcznej dziewczynki, z Ruczaju, na razie raczej chodzimy na spacery po najbliższej okolicy, jak się zrobi cieplej to planujemy dalsze wypady:-) ktoś chętny pospacerować z nami?:-)

I ja , i ja chętnie pospaceruje niech tylko Staś mi wyzdrowieje!
Mama 3-miesięcznego chłopca, NH, mogę podjechać, na chwilę obecną spacerujemy w swojej okolicy;-)

i ja również chętna, 4 miesięczny Mikołajek, Nowa Huta :) bywamy też w okolicach Błoni w czwartki, jesteśmy mobilni :)

ja też chetnie pospaceruje z inna mama :) najchetniej w swojej okolicy - czyli 2 pułku lotniczego i dywizjonu 303 :)

reklama
WESOLUTKA hej :p kiedys sie juz poznalysmy na mamach zeromskich.. My mieszkalysmy do stycznia na dywizjonu, ale teraz tam czasami bywamy wiec mozna by sie bylo spotkac :tak:

Do góry