reklama
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
dr Juszczyk
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Ja chodzę do dr Juszczyka, ordynator szpitala na Ujastku, przyjmuje prywatnie we wtorki na Ruczaju na Kobierzyńskiej 92, i w czwartki na Oświecenia 44, ja jestem jak na razie zadowolona, konkretny, miły, a w razie nagłego wypadku zawsze znadzie czas, no i miejsce na porodówce na Ujastku zawsze zapewnione, tylko trochę drogi, ale na każdej wizycie robi usg, i nie wysyła na książkowe badania, tylko raczej obserwuje, i na podstawie doświadczenia, polecam, chodziłam przed ciążą i teraz, i mam nadzieję u niego zostać.:-)
Niestety nie jestem krakowianka z pochodzenia i nie mam pojecia gdzie znajduje sie najblizsza przychodnia do ktorej powinnam zapisac siebie i dzidzie ktora sie niebawem urodzi. Moze ktoras z was mi pomoze? ;-) Mieszkam na ul. Siewnej tj. Pradnik bialy.
BUDZIACZEK
Początkująca w BB
Witaj,
nie wiem gdzie masz najbliższą przychodnię, ale z własnego doświadczenia (mój mały ma 5,5 roku) radzę przychodnię mieć pod ręką w razie "draki" a oprócz tego poszukać sobie jakiegoś naprawdę dobrego pediatry (choć graniczy to z cudem - ja szukam od prawie 6 lat ) który będzie zawsze na zawołanie bo nasza służba zdrowia to po prostu porażka zwłaszcza dla dzieci.
Sorry za taką wylewność - życzę Ci żebyś tego dobrego pediatrę miała w przychodni.
No i zakręć się za położną, która Cię odwiedzi jak urodzisz i pokaże co i jak
nie wiem gdzie masz najbliższą przychodnię, ale z własnego doświadczenia (mój mały ma 5,5 roku) radzę przychodnię mieć pod ręką w razie "draki" a oprócz tego poszukać sobie jakiegoś naprawdę dobrego pediatry (choć graniczy to z cudem - ja szukam od prawie 6 lat ) który będzie zawsze na zawołanie bo nasza służba zdrowia to po prostu porażka zwłaszcza dla dzieci.
Sorry za taką wylewność - życzę Ci żebyś tego dobrego pediatrę miała w przychodni.
No i zakręć się za położną, która Cię odwiedzi jak urodzisz i pokaże co i jak
witam dziewczyny! Jestem w 9 tyg ciązy jeszcze nie bylam u lekarza wizyte mam umowiona na 16.06 w centrum Medicover na Rakowickiej do dr Kacprzak Małgorzaty. Czy któraś z Was zna tą doktor albo moze ktos polecic mi jakies dobrego lekarza w medicoverze i czy warto chodzic do tej kliniki czy zmienic? pozdrawiam
Podobno mozna dzieci zaszczepic na pneumokoki bezpłatnie w ramach dofinansowania z miasta Krakowa Jednak dotyczy to tylko wczesnieków i dzieci ze żłobków...
Jednak jesli ktoś jest w podobnej sytuacji warto sie zainteresowac i poszukac info na ten temat :-)
Szczepienia te chya nedzie wykonywal Szpital Dziecięcy na ul. Strzeleckiej ;-) (ale moge się mylić)
Jednak jesli ktoś jest w podobnej sytuacji warto sie zainteresowac i poszukac info na ten temat :-)
Szczepienia te chya nedzie wykonywal Szpital Dziecięcy na ul. Strzeleckiej ;-) (ale moge się mylić)
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Podobno mozna dzieci zaszczepic na pneumokoki bezpłatnie w ramach dofinansowania z miasta Krakowa Jednak dotyczy to tylko wczesnieków i dzieci ze żłobków...
W ŻŁOBKU NA BANK szczepia bo mamy tez taką możliwość
reklama
Podziel się: