reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KRAKÓW MEDYCZNIE - dobry lekarz szpital, badania

reklama
Witam przyszłe mamuśki =D.

Chciałabym się dowiedzieć gdzie w Krakowie można zrobić w miarę niedrogo badania w laboratorium analitycznym. Z tego co szukałam na innych forach to w ujastku chyba wychodzi najtaniej. Czekam na wasze opinie na ten temat.

Cześć przyszłe mamuśki :).
Ja chodzę do dr Bartosza Chrostowskiego prywatnie przyjmuje na ul. Bujwida 8, tel. 507-105-406 wizyta kosztuje 80zł z USG. Pracuje również w szpitalu na Siemiradzkiego. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem mogę polecić tego lekarza.

Ostatnia edycja:
Ja robie wszystkie badania w diagnostyce na Galla. Nie wiem jak to wypada cenowo ale mam dostep w necie do wynikow i labek jest czynny cala dobe.

Ja chodze do dr Wojciecha Pabiana - przyjmuje w Fertility Clinic na Balickiej, Gemini na Olszanskiej i na Ujastku. Wizyta 70 zl, usg 50 zl.

Witam.
Mój gin zlecił mi zrobienie badania GBS - posiew z pochwy i odbytu w kierunku paciorkowców typu B. W związku z tym mam pytania:

1. Gdzie można zrobić takie badanie?
  2. Cena badania?
  3. Czy wy też robicie takie badanie?

ja od wiekow zarania chodze do dr Osmanskiego.(okolo 10 lat)Przyjmuje na Olszanskiej.Facet ma USG w oczach.To co inni lekarze probowali potwierdzic przez kilka lat,on na pierwszej wizyce stwierdzil "recznie" i tylko upewnil sie na USG.Zawsze dokladnie tlumaczy dostepnym jezykiem co sie dzieje.Ma czas dla pacjentki no i jest przystojny ;-)

reklama
w takim razie pomoc nie umiem, ja wymazy robilam tam.Ale jak zaznaczam nie pamietam jakie to dokladnie bylo badanie.

Do góry