reklama
Cześć w prawdzie nie jestem z Krakowa ale moge ci polecić sieć laboratorii diagnostyka DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Nasze placówki pod tym linkiem znajdziesz adresy w Krakowie. Ja tez robię badania prywatnie i powiem ci ze jestem zachwycona tym laboratorium. Musiałam zrobic test obciążenia glukoza 75 g i do tego badanie insuliny w innym laboratorium powedzieli mi ze test kosztuje 75 zł i insulina 25 czyli 100 zł a w diagnostyce test 10 zł i 15 zł insulina czyli całość 25 zl poza tym dostajesz od razu karte stałego klienta i masz 5% zniżki i wyniki są dostępne na stronie internetowej zapisane jako dokument w PDF wiec jak nie masz czasu podjechać pod odbior mozesz se je wydrukować. Mam nadzieje ze pomoglam.pozdrawiam:-)
hej nie wiem czy moja odpowiedz do ciebie doszła jakies dziwne te wiadomosci tutaj wiec jeszcze raz napisze ze autentycznie zaplacilam po rabacie za obciazenie 9,50 a za insuline 14,25 i dali mi swoja glukoze bo wiem ze niektore laboratoria kaza sobie kupic. skoro to jest sieciowka powinni miec cennik wszedzie taki sam. ja robiłam badania w białymstoku
Maria2
Początkująca w BB
Ja mogę polecić bardzo dobrego lekarza rodzinnego. Dr Grażyna Więcek przyjmuje prywatnie, ale dzięki temu jest w stanie poświęcić całą swoją uwagę pacjentowi. Jest bardzo miła, zawsze z cierpliwością wszystko wytłumaczy no i przyjmuje w weekendy, co dla pracujących rodziców ma szczególne znaczenie
lazy_butterfly
Fanka BB :)
Witajcie!
Wiecie może gdzie można w miarę szybko zrobić w ramach NFZu usg jamy brzusznej u dzieci? Mamy skierowanie a w SONO-X na Galla termin dopiero za dwa tygodnie. Może dałoby się gdzieś szybciej?
Wiecie może gdzie można w miarę szybko zrobić w ramach NFZu usg jamy brzusznej u dzieci? Mamy skierowanie a w SONO-X na Galla termin dopiero za dwa tygodnie. Może dałoby się gdzieś szybciej?
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
spróbuj zadzwonić do szpitala św ludwika na strzeleckiej-tam robiłam przezciemiączkowe rok temu i szybko termin był
a jeśli naprawdę bardzo pilne i dasz radę to robią tam też prywatnie...
zadzwoń i powiedz że pilna sprawa to może na NFZ szybko się uda
a jeśli naprawdę bardzo pilne i dasz radę to robią tam też prywatnie...
zadzwoń i powiedz że pilna sprawa to może na NFZ szybko się uda
lazy_butterfly
Fanka BB :)
Dzięki za info, niestety nie da się tam zrobić na nfz bo nie mają podpisanej umowy z moją przychodnią, a prywatnie mimo że małe dziecko i sprawa wydaje się dość pilna to termin dopiero pod koniec stycznia co mnie nie ratuje.
reklama
Julianna*
szczęśliwa :)
Czy znacie dobrego dermatologa dziecięcego w Krakowie???
Podziel się: