reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

KRAKÓW MEDYCZNIE - dobry lekarz szpital, badania

Cześć Dziewczyny,

Z racji tego, że wszystkie badania wykonuję prywatnie, to ciągle szukam dobrego, a taniego laboratorium w Krakowie.
Możecie mi jakieś polecić?

reklama
Cześć w prawdzie nie jestem z Krakowa ale moge ci polecić sieć laboratorii diagnostyka DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Nasze placówki pod tym linkiem znajdziesz adresy w Krakowie. Ja tez robię badania prywatnie i powiem ci ze jestem zachwycona tym laboratorium. Musiałam zrobic test obciążenia glukoza 75 g i do tego badanie insuliny w innym laboratorium powedzieli mi ze test kosztuje 75 zł i insulina 25 czyli 100 zł a w diagnostyce test 10 zł i 15 zł insulina czyli całość 25 zl:szok: poza tym dostajesz od razu karte stałego klienta i masz 5% zniżki i wyniki są dostępne na stronie internetowej zapisane jako dokument w PDF wiec jak nie masz czasu podjechać pod odbior mozesz se je wydrukować. Mam nadzieje ze pomoglam.pozdrawiam:-)

hej nie wiem czy moja odpowiedz do ciebie doszła jakies dziwne te wiadomosci tutaj wiec jeszcze raz napisze ze autentycznie zaplacilam po rabacie za obciazenie 9,50 a za insuline 14,25 i dali mi swoja glukoze bo wiem ze niektore laboratoria kaza sobie kupic. skoro to jest sieciowka powinni miec cennik wszedzie taki sam. ja robiłam badania w białymstoku

oj niestety na NFZ to niestety nie znam, ale powiem Ci, że jeśli szukasz dobrego dentysty dla swojej pociechy, takiego ze świetny podejściem to śmiało Ci mogę polecić doktora Rozwadowskiego z Galerii Uśmiechu, gabinet jest na Starowiślnej.

Ja mogę polecić bardzo dobrego lekarza rodzinnego. Dr Grażyna Więcek przyjmuje prywatnie, ale dzięki temu jest w stanie poświęcić całą swoją uwagę pacjentowi. Jest bardzo miła, zawsze z cierpliwością wszystko wytłumaczy no i przyjmuje w weekendy, co dla pracujących rodziców ma szczególne znaczenie :)

Witajcie!
Wiecie może gdzie można w miarę szybko zrobić w ramach NFZu usg jamy brzusznej u dzieci? Mamy skierowanie a w SONO-X na Galla termin dopiero za dwa tygodnie. Może dałoby się gdzieś szybciej?

spróbuj zadzwonić do szpitala św ludwika na strzeleckiej-tam robiłam przezciemiączkowe rok temu i szybko termin był

a jeśli naprawdę bardzo pilne i dasz radę to robią tam też prywatnie...

zadzwoń i powiedz że pilna sprawa to może na NFZ szybko się uda

Dzięki za info, niestety nie da się tam zrobić na nfz bo nie mają podpisanej umowy z moją przychodnią, a prywatnie mimo że małe dziecko i sprawa wydaje się dość pilna to termin dopiero pod koniec stycznia co mnie nie ratuje.

Witam,
Czy ktoś może mi polecić dobrego hepatologa dziecięcego w Krakowie?
Może nawet nie być Kraków, a cała Małopolska.
Byliśmy już u dr Gorczycy w szpitalu Jana Pawła.

reklama
Do góry