R
rojku
Gość
Ja Białego Jelenia zaczęlam używać po porodzie, bo niektórzy lekarze polecali do podmywania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja uzywam mydla marsylskiego ale nie do podmywania Bardzo je sobie chwale. Coreczce myje nim wlosy od czasu do czasu, rewelacja ;-)A czy któraś z Was stosowała lub stosuje mydło marsylskie?? Słyszałam, że jest super do higieny intymnej, zwłaszcza dla kobitek w ciąży, ale jeszcze nie zdążyłam o to zapytać mojego gina. Ach, ile ja mam do niego pytań, chyba muszę zrobić listę
w ciazy najlepiej stosowac kremy z filtrami mineralnymi, tak jak dla malych dzieci. Im wyzszy filtr tym lepszy, ja uzywam 50 (i mimo to opalilam sie bardzo fajnie). Skora w ciazy latwo sie przebarwia i te przebarwienia trudno pozniej usunac, moga wracac przy pozniejszym opalaniu, wiec lepiej dmuchac na zimneZbliża się lato, więc mam następujące pytanie: a co z kosmetykami chroniącymi przed słońcem? Są jakieś przeznaczone dla kobiet w ciąży? Z tego co słyszałam nie wszystkie filtry przeciwsłoneczne są bezpieczne.