reklama
Ja tez bym polecała kosmetyki johnson (chyba dobrze pisze)używaliśmy od urodzenia i jest jak najbardziej ok skóra po oliwce taka gładziutka i ma śliczny zapach Uzywalismy też skarbu matki ale wole johnson.
Maść sudokrem bephanten i linomag też są bardzo dobre;-)
Chusteczki wybrałam pampers bo już tez kilka testowałam i zostaje przy pampersie.
Anna ja od początku prałam w vizirze i nic jej nie było ale jak niedawno poszłam do lekarki bo Oliwi uczulenie wyszło (uczulona na mleko) to lekarka powiedziała ze moze to byc od viziru ale na szczeście nie jest;-)
Maść sudokrem bephanten i linomag też są bardzo dobre;-)
Chusteczki wybrałam pampers bo już tez kilka testowałam i zostaje przy pampersie.
Anna ja od początku prałam w vizirze i nic jej nie było ale jak niedawno poszłam do lekarki bo Oliwi uczulenie wyszło (uczulona na mleko) to lekarka powiedziała ze moze to byc od viziru ale na szczeście nie jest;-)
zebrra
Potrójna mama :)
marika
Fanka BB :)
Wiecie co byłam nastawiona ANTY na kosmetyki Nivea-sama mam po nich uczulenie...
Ale jak ola była mała to używałam zasypki NiVEA-teraz też kupiłam...
wczoraj dostałam kilka próbek MLECZKA PIELĘGNACYJNEGO NIVEA BABY posmarowałam sobie po kąpieli nogi...rewelacja, zapach, konsystencja polecam! i teraz na pewno kupie
Nivea Baby Mleczko Pielęgnacyjne, Nivea Baby (Beiersdorf-Lechia ...
Ale jak ola była mała to używałam zasypki NiVEA-teraz też kupiłam...
wczoraj dostałam kilka próbek MLECZKA PIELĘGNACYJNEGO NIVEA BABY posmarowałam sobie po kąpieli nogi...rewelacja, zapach, konsystencja polecam! i teraz na pewno kupie
Nivea Baby Mleczko Pielęgnacyjne, Nivea Baby (Beiersdorf-Lechia ...
Kupiłam laktator, jednak MEDELA model Harmony [FONT=Arial,Helvetica][FONT=Arial,Helvetica]Odciągacz Harmony jest pierwszym i jedynym na rynku ręcznym odciągaczem umożliwiającym odciąganie pokarmu w dwufazowym rytmie, naśladującym naturalny rytm ssania dziecka.
Wcześniej chciałam Avent - no cóż kobieta zmienną jest
[/FONT][/FONT]
Wcześniej chciałam Avent - no cóż kobieta zmienną jest
[/FONT][/FONT]
Ja slyszalam dobre opinie o recznym laktatorze "nuk" :-) Sama taki planowalam kupic ale akurat trafilam na promocje "aventa" no i sie skusilam i tez nie wiem czy dobrze zrobilam... Wyjdzie w praniu...;-)nie mogłyście wcześniej tego wątku? kupiłam już NUKa i się zastanawiam czy dobrze zrobiłam ....ech....
zebrra
Potrójna mama :)
Kochana wątek był rozpoczęty w lutym.. )nie mogłyście wcześniej tego wątku?
anka26_x_07
Mama Laury :)
Prawda!!
Ja jeszcze nie zxdecydowalam sie ale siostra mi mowi zebym nie kupowala bo ona mam a i tak na dlugo sie nie przydaje, tylko ze Ona karmila jedyne 2 miesiace bo nie miala pokarmu wiec chyba nie bede kupowala .Przyjezdza 15 a ja mam termin na 17 wiec chyba nie kupuje
Ja jeszcze nie zxdecydowalam sie ale siostra mi mowi zebym nie kupowala bo ona mam a i tak na dlugo sie nie przydaje, tylko ze Ona karmila jedyne 2 miesiace bo nie miala pokarmu wiec chyba nie bede kupowala .Przyjezdza 15 a ja mam termin na 17 wiec chyba nie kupuje
reklama
czy ty mnie musisz zawstydzać? heheheh - niezauważyłam to i mam za swoje - będę się męczyć z NUKiem - a może okaże się dobry....Kochana wątek był rozpoczęty w lutym.. )
Uśmiałam sie tylko z Duzego - z jakim przerażeniem oglądał ten laktator - jakby nie wiem co to było... urządzenie do przeczyszczania jelit hehehe