zbadaj, pewnie ja zbadalam ale nie było drastycznej roznicy. Wychodze z zalozenia, ze jak juz zlapac to lepiej na poczatku ciazy niz na końcu. Bedzie dobrze!Super, dziękuję Tobie za ten wpis! Ten koronawirus daje tak wiele różnych symptomów. Właśnie też zbadam sobie morfologię po.
reklama
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Kuzynka przechodziła COVID w I trymestrze (nie zdążyła się zaszczepić), przechodziła go średnio- gorączka i kaszel, zbijala paracetamolem. Dziś malutka ma 5 miesięcy i jest zdrowa Nie martw się na zapas
dagittka
No właśnie, czytałam że w ostatnim trymestrze to mogą być większe komplikacje. Dzięki wielkiezbadaj, pewnie ja zbadalam ale nie było drastycznej roznicy. Wychodze z zalozenia, ze jak juz zlapac to lepiej na poczatku ciazy niz na końcu. Bedzie dobrze!
dagittka
O, super, takie pozytywne zakończenia dodają otuchy dzięki wielkie!Kuzynka przechodziła COVID w I trymestrze (nie zdążyła się zaszczepić), przechodziła go średnio- gorączka i kaszel, zbijala paracetamolem. Dziś malutka ma 5 miesięcy i jest zdrowa Nie martw się na zapas
dagittka
Super wiadomość dzięki wielkie. Utwierdza mnie to w przekonaniu, że będzie dobrze.Przechodziłam ciężko covid od 6 do 9tc (wtedy jeszcze szczepienia nie były dostępne dla wszystkich). Szpital, masa leków, długie dochodzenie do siebie. Urodziłam w grudniu, dziecko zdrowe.
Podziel się: