reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Korona wirus u zaszczepionej ciężarnej

dzieki dziewczyny! Dodalyscie mi skrzydeł. Tak szczerze jakby nie wiedza o kontakcie z osoba zarazona to bym nawet nie myslala, ze to covid ale wiecie jak to ciezarna- stres o dziecko jest ogromny.
❤️ bardzo mnie pokrzepilyscie.

reklama
dzieki dziewczyny! Dodalyscie mi skrzydeł. Tak szczerze jakby nie wiedza o kontakcie z osoba zarazona to bym nawet nie myslala, ze to covid ale wiecie jak to ciezarna- stres o dziecko jest ogromny.
❤️ bardzo mnie pokrzepilyscie.
Ja też w życiu bym nie pomyślała że moje objawy to Covid. Jestem zaszczepiona, od razu po zajściu w ciążę poszłam na L4 i zamknęłam się w domu. Więc nie mam pojęcia gdzie go złapałam. Po otrzymaniu wyniku testu byłam w takim szoku, że robiłam drugi test 🥺 kochana odpoczywaj, wszystko dobrze się skończy.

Do góry