reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kontrola wagi

reklama
Start: 167cm/64,6kg
20+1: 66 (+0,4kg)
21+1: 67,3 (+1,2 kg/tydzien) ale może to wina nieco rzadszych wizyt w toalecie. Eh.

Paulyna, ja w tydzień przytylam prawie tyle samo co Ty w miesiąc... eh... [emoji22]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Agusia ojej każdy inaczej... ja tez rzadko w toalecie,ale juz od miesiąca także stad pewnie i wzrost wagi,bo czuje sie pełna cały czas i to nie jest miłe uczucie...

Dzieki Kochane za slowa otuchy!

Ja pół życia się odchudzalam różnymi sposobami i wiem ze to stan przejściowy i ze muszę przytyć ale pojawiają się różne myśli i odczucia dotyczące tego jak wyglądam i jak mnie ludzie postrzegają. No ale to przecież dla tej małej kruszynki!

Mi dzisiaj powiedzieli na chrzcinach,ze super wyglądam i nie widać ciąży po mnie :p
Jednak potem oglądałam zdjęcie i klocek taki ze mnie :p po buzi nie widać,ze piersi brzuch rozlany i w pupę poszło ;)

Urodzimy i wrócimy do stanu z przed ciąży ;)

Mi dzisiaj powiedzieli na chrzcinach,ze super wyglądam i nie widać ciąży po mnie[emoji14]
Jednak potem oglądałam zdjęcie i klocek taki ze mnie[emoji14]po buzi nie widać,ze piersi brzuch rozlany i w pupę poszło ;)

Urodzimy i wrócimy do stanu z przed ciąży ;)
To tak jest ze same siebie oceniamy surowiej niż inni! Ale skoro wszyscy Ci mówili że super wyglądasz to tak musi być! [emoji4]

reklama
Do góry