reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Start: 167cm/64,6kg
20+1: 66 (+0,4kg)
21+1: 67,3 (+1,2 kg/tydzien) ale może to wina nieco rzadszych wizyt w toalecie. Eh.
Paulyna, ja w tydzień przytylam prawie tyle samo co Ty w miesiąc... eh... [emoji22]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
20+1: 66 (+0,4kg)
21+1: 67,3 (+1,2 kg/tydzien) ale może to wina nieco rzadszych wizyt w toalecie. Eh.
Paulyna, ja w tydzień przytylam prawie tyle samo co Ty w miesiąc... eh... [emoji22]
Ostatnia edycja:
JegoBaba
A'gusia ja też teraz tak mam, mega szybki wzrost, a do tej pory bardzo powoli tyłam...ale fakt również wizyty w toalecie już nie są tak częste.
A'gusia
Dzieki Kochane za slowa otuchy!
Ja pół życia się odchudzalam różnymi sposobami i wiem ze to stan przejściowy i ze muszę przytyć ale pojawiają się różne myśli i odczucia dotyczące tego jak wyglądam i jak mnie ludzie postrzegają. No ale to przecież dla tej małej kruszynki!
Ja pół życia się odchudzalam różnymi sposobami i wiem ze to stan przejściowy i ze muszę przytyć ale pojawiają się różne myśli i odczucia dotyczące tego jak wyglądam i jak mnie ludzie postrzegają. No ale to przecież dla tej małej kruszynki!
Mi dzisiaj powiedzieli na chrzcinach,ze super wyglądam i nie widać ciąży po mnie
Jednak potem oglądałam zdjęcie i klocek taki ze mnie po buzi nie widać,ze piersi brzuch rozlany i w pupę poszło
Urodzimy i wrócimy do stanu z przed ciąży
Jednak potem oglądałam zdjęcie i klocek taki ze mnie po buzi nie widać,ze piersi brzuch rozlany i w pupę poszło
A'gusia
To tak jest ze same siebie oceniamy surowiej niż inni! Ale skoro wszyscy Ci mówili że super wyglądasz to tak musi być! [emoji4]Mi dzisiaj powiedzieli na chrzcinach,ze super wyglądam i nie widać ciąży po mnie[emoji14]
Jednak potem oglądałam zdjęcie i klocek taki ze mnie[emoji14]po buzi nie widać,ze piersi brzuch rozlany i w pupę poszło
anik.
Mama Krzysia :)
U mnie waga chwilowo stoi w miejscu. Ale zaniedbalam regularne jedzenie przez brak czasu
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A'gusia
Od początku ciąży u mnie +1,4kg. Ale waha się z dnia na dzień!
reklama
Podziel się: