reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Konkursy

reklama
niestety nie ma podglądu kto ile ma, sama nie wiedziałabym ile mamy gdyby G nie liczył. Też prosi swoich znajomych o potwierdzenia

Na tą godzinę mamy 80, nie licząc Katikowych, bo jeszcze nie dostała maila aktywacyjnego :)

Sospetossa - po zarejestrowaniu pisalo , ze mam czekac na maila potwierdzajacego. Nie dostalam takiego, czyli wazny jest moj glos czy nie? Reszta dostala????

Ja tez nie dostalam. Po zalogowaniu mozna wyslac jeszcze raz - taki box jest w prawym gornym rogu. Wyslalam powtornie, ale tez jeszcze nie dostalam :/

Sospetossa, o co chodzi, jakie logowanie, może i ja pomogę z kilku adresów mailowych, tylko coś sie doczytac nie mogę o co cho...

o to chodzi, żeby się zarejestrować na forum mamazone wpisujac przy rejestracji moj adres email, pozniej aktywowac konto i tyle :)

jako mail osoby polecającej wpisujesz sospettosa@gmail.com

a tu link do forum:
http://forum.mamazone.pl/

klkiasz na rejestracje, tam kaza napisac nick, haslo, poczte , mail osoby polecajacej i kuniec :)

A co do tych nie przychodzących maili aktywacyjnych, to mi za kazdym razem od razu przyszedl, takze nie wiem o co kaman :|

Ostatnia edycja:
O konkursie pilsnera chyba nikt nie pisał? Jak nie to ja zaczynam.

Polega to na tym że ja się zarejestrowałam do klubu pilsnera, wysyłam na maila zaproszenie do znajomych, oni się rejestrują za co ja dostaję piwo dla męża za każdą nową osobę, ta osoba już zarejestrowana zaprasza swoich znajomych i też za koże zaproszenie uwięczone rejestracją dostaje piwko itd.
Więc jeśli któraś z Was jest zainteresowana to mój adres judysia0303@interia.eu napiszcie tylko "piwko", ja Wam odpowiem zaproszeniem, zarejestrujecie się, dostanę za to piwko, a Wy zaczniecie zapraszać dalej.

Nieskomplikowane a dobrego piwka za free można się napić:-):szok:

reklama
mamy już 96 głosów :)
Katik, jeśli nie dostałaś tego maila, to się nie liczy. Ale na zaden adres nie przyszedl ten mail? Zauwazylam ze na oneta cięzko dochodzą ;/

Do góry