reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Konkursy !!!!

Dla mnie te wszystkie konkursy to jakieś dziwne są, bo jedni mają kilka głosów, a inni kilkaset tysięcy:sorry2: No chyba, że to na tym polega, żeby rozpowszechnić to wśród jak największej ilości osób, żeby mogły głosować w każdej możliwej chwili:-p Jak dla mnie porażka:baffled:

reklama
a ja dziękuje za głosy Emilka niby coś wygrała ale co nie wiemy i czy nagroda dotrze bo ich poczta nie działa i nie mam jak adresu przesłać :/ choc podawałam przy wysyłaniu pracy wiec moze dotrze ;) pochwali mi w razie co ;)

reklama
w konkursie na chustę dostaliśmy bon z 15 zł zniżką na zakupy u nich

....można je sumować (jak wygra się w dalszych też jakiś bon ) i wykorzystać max 25% wartości towaru który chcemy zakupić

wiec tak na przyszłość piszę jakby któraś brzuszkowa mama chciała w przyszłości kupić będziemy klikać na zdjęcie i zniżka na zakupy będzie :)

Ostatnia edycja:
Do góry