reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Milusi Dobrze, że się Oliwce podoba
Drogie Mamy,
Jestem tutaj pierwszy raz i trochę głupio ogłaszać konkurs, ale nagroda jest naprawdę fajna, bo to - strzyżarka do włosków dla dzieci. Jest przystosowana do małych główek i obcina sie smyka w 5 minut. A zadaniem konkursowym jest wymyślenie ciekawej nazwy, by podobała się dzieciom i pozostawienie komentarza Kacperek i Dawidek. - Onet.pl Blog
Jestem tutaj pierwszy raz i trochę głupio ogłaszać konkurs, ale nagroda jest naprawdę fajna, bo to - strzyżarka do włosków dla dzieci. Jest przystosowana do małych główek i obcina sie smyka w 5 minut. A zadaniem konkursowym jest wymyślenie ciekawej nazwy, by podobała się dzieciom i pozostawienie komentarza Kacperek i Dawidek. - Onet.pl Blog
może to mało dziecięce (a może bardzo), ale na Orlenie ostatnio jak mój T. tankował, to wygrał w zdrapce czapeczkę z emblematem Porsche. Pójdzie dla siostrzeńca, który ma 11 lat. Będzie na niego akurat. Dla takich dzieciaków to na pewno fajna sprawa. Poza tym można wygrać jeszcze różne inne gadżety z Porsche jak breloki. Słyszeliście o tym?
www.strachynawroble.pl - Wiersze dla Dzieci
wchodzi się na galerie i zdjęcie numer 33 niby głosowanie od 30 września dopiero do 18 października :-)
wchodzi się na galerie i zdjęcie numer 33 niby głosowanie od 30 września dopiero do 18 października :-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ok:-) Od czwartku będziemy głosować
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Głos oddany:-)
agusia9915
Matka wariatka
oddany..ale powiem ,ze dziwnie się głosuje
reklama
Podziel się: