reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To jest normalnie chore tylko jak ktos zaglosuje to za moment spadaMój Tomek mówi, że on by napisał do admnistratora, że zaraz po podniesieniu średniej przez głos średnia spada spowrotem, więc coś tu nie gra, zwłaszcza, że to jest zaobserwowane przez bardzo dużo osób.

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja zaczynam podejrzewać, że ludzie mają jakieś programy na obniżenie średniej wszystkim zdjęciom, które mają wyższą średnią niż ich dziecka
No bo jak ta średnia spada zaraz po podniesieniu jej przez nas, to ktoś musiałby cały czas siedzieć przy kompie i tego pilnować.
Mój Tomek mówi, że on by napisał do admnistratora, że zaraz po podniesieniu średniej przez głos średnia spada spowrotem, więc coś tu nie gra, zwłaszcza, że to jest zaobserwowane przez bardzo dużo osób.
Zgadzam sie,to samo pomyślałam sobie,że jest jakichs program.
Po tym jak kuzyn mnie oświecił,że ktoś miał kiedyś(jego kumpel) program do wygrywania aukcji na allegro...

Warto napisać do organizatora konkursu.
irtasia27
Jak byscie byly takie dobre jak wczoraj to podam linka
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci

Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Głosy po 5 gwiazdek oddane i na Emilkę i na Olivera;-)
Ostatnio nawet potwierdzenia z pampersa przychodzą, ale tylko na gmaila, ale zawsze to jeden głos więcej dziennie;-)
Powodzenia

Ostatnio nawet potwierdzenia z pampersa przychodzą, ale tylko na gmaila, ale zawsze to jeden głos więcej dziennie;-)
Powodzenia

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Zaglosowano 
Oczywiscie po 5 gwiazdek.

reklama
irtasia27
no wlasnienie ma już średniej tylko jest suma głosów ;-)
więc nie da się już nic zaniżyć ;-)
szkoda tylko, że od początku tak nie było![]()

Podziel się: