reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Konkursy !!!!

Mój Tomek mówi, że on by napisał do admnistratora, że zaraz po podniesieniu średniej przez głos średnia spada spowrotem, więc coś tu nie gra, zwłaszcza, że to jest zaobserwowane przez bardzo dużo osób.

reklama
Mój Tomek mówi, że on by napisał do admnistratora, że zaraz po podniesieniu średniej przez głos średnia spada spowrotem, więc coś tu nie gra, zwłaszcza, że to jest zaobserwowane przez bardzo dużo osób.
To jest normalnie chore tylko jak ktos zaglosuje to za moment spada:dry:

Ja zaczynam podejrzewać, że ludzie mają jakieś programy na obniżenie średniej wszystkim zdjęciom, które mają wyższą średnią niż ich dziecka :baffled:
No bo jak ta średnia spada zaraz po podniesieniu jej przez nas, to ktoś musiałby cały czas siedzieć przy kompie i tego pilnować.

Zgadzam sie,to samo pomyślałam sobie,że jest jakichs program.
Po tym jak kuzyn mnie oświecił,że ktoś miał kiedyś(jego kumpel) program do wygrywania aukcji na allegro...:baffled:
Warto napisać do organizatora konkursu.

Głosy po 5 gwiazdek oddane i na Emilkę i na Olivera;-):tak:
Ostatnio nawet potwierdzenia z pampersa przychodzą, ale tylko na gmaila, ale zawsze to jeden głos więcej dziennie;-)
Powodzenia:tak:

Oni pozmieniali srednie czy o co chodzi:confused: jak weszlam zobaczyc na Olika to najüierw mial zero a potem 270.0 u Gosi tez jest inaczej:confused:

reklama
Do góry