19 stycznia urodziłam więc jak wiadomo koniec pologu tuż tuż co mnie bardzo cieszy nie ukrywam, krwawienie skończyło mi się jakoś 3 tygodnie po porodzie no i tak miałam najpierw dużo żółtego śluzu ( położna stwiedzila że może już tak być) tak też Zylam sobie spokojnie, nic mnie nie bolało aż do dziś, dzisiaj dostałam brązowych upławów czy to normalne? Nie ma ich jakoś mega dużo ale są I widoczne na podpasce, czy takie brązowe uplawy są okej na końcówce pologu jeśli wcześniej miałam żółty śluz? Trochę pobolewa mnie brzuch jak na miesiączkę ale nie jest to super mocny ból, raczej po prostu ćmi.
reklama
G
gość2.14
Gość
Ja tak miałam, przeszło po kilku dniach. Ale jeśli cie to mocno niepokoi to idź do ginekologa na wizytę, badał cie już?
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Ja też tak miałam. Mój połóg trwał dłużej niż ten książkowy, ale byłam pod kontrolą ginekologa i wszystko było okej.
Mama23?????
U mnie bylo 4 tyg krwawien po porodzie . Pozniej przerwa 2 tyg I dostalam jakby normalny okres ktory trwal 7 dni .
Grabarzenka
Ile trwał dokładnie? Ja byłam w zeszłym tyg. Na wizycie i gin mówił, że wszystko wygląda ok i plamienia mogą być. Dziś prawie 8 tygodni po CC i nadal mam plamienia pomarańczowe, czasem brązowe a jak jestem bardziej aktywna to różowe. Nie wiem co myśleć...Ja też tak miałam. Mój połóg trwał dłużej niż ten książkowy, ale byłam pod kontrolą ginekologa i wszystko było okej.
nieznośne_poplątanie
Ja też po CC. Teraz już dokładnie nie pamiętam, ale 3 tygodnie dłużej niż książkowo na pewno. W momencie jak miał się teoretycznie kończyć to miałam właśnie jeszcze różowe plamienia. Miałam kontrolę pod kątem tego czy z raną wszystko okej i było w porządku. Tłumaczyłam to sobie tym, że zawsze miałam bardzo obfite miesiączki.Ile trwał dokładnie? Ja byłam w zeszłym tyg. Na wizycie i gin mówił, że wszystko wygląda ok i plamienia mogą być. Dziś prawie 8 tygodni po CC i nadal mam plamienia pomarańczowe, czasem brązowe a jak jestem bardziej aktywna to różowe. Nie wiem co myśleć...
Grabarzenka
Ok czyli w takim razie może to być rzeczywiście normalne ginekolog wszystko sprawdzał, robił USG i mówił że ok.Ja też po CC. Teraz już dokładnie nie pamiętam, ale 3 tygodnie dłużej niż książkowo na pewno. W momencie jak miał się teoretycznie kończyć to miałam właśnie jeszcze różowe plamienia. Miałam kontrolę pod kątem tego czy z raną wszystko okej i było w porządku. Tłumaczyłam to sobie tym, że zawsze miałam bardzo obfite miesiączki.
reklama
nieznośne_poplątanie
No to głowa do góry. Jeśli nie masz żadnych dolnych dolegliwości bólowych, wzrostu temperatury, itp. i dodatkowo jest to sprawdzone przez ginekologa, to nie martwiłabym się tym. Ale oczywiście miej się na baczności i obserwuj.Ok czyli w takim razie może to być rzeczywiście normalne ginekolog wszystko sprawdzał, robił USG i mówił że ok.
Podziel się: