E
Ewka34
Gość
Hej, urodzilam dwa miesiace temu,karmie piersia na zmiane z mm ,dzis dostalam okres tzn skąpy narazie ,ale jest.. tak mi sie wydaje
pytanie do uzytkowniczek komputerow cyklu ,badz mierzenia temp. i obserwacji cyklu.
Otoz,jestem uzytkownikiem komputerka juz kilka dobrych lat,w pierwszej ciazy nie mierzylam temp po porodzie,dopiero pozniej zaczelam obserwowac cykl.. dzieki komputerkowi zapobiegalam ciazy przez wiele lat, jak i ją zaplanowalam
ale do rzeczy.. chodzi o mierzenie,czy powinnam od jutra wpisac pomiar i zaznaczyc okres i czy mierzenie temp bedzie wiarygodne dla kompka i czy moge wtedy zaufac kompkowi,skoro karmie piersia.. zaznaczam ze w nocy mala budzi mnie co dwie godz. I nie wiem kiedy zmierzyc czy przy pierwszym karmieniu po 4 godzinnej drzemce,czy nad ranem ale to juz po dwoch 2-godzinnych przerwach :/
Otoz,jestem uzytkownikiem komputerka juz kilka dobrych lat,w pierwszej ciazy nie mierzylam temp po porodzie,dopiero pozniej zaczelam obserwowac cykl.. dzieki komputerkowi zapobiegalam ciazy przez wiele lat, jak i ją zaplanowalam