reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komis w Trójmieście ODRADZAM

Komisu Baaj już dawno nie ma i chwała bogu bo tam to dopiero skarbówka by sie przydała ta kobieta to dopiero kombinowała,cen na niczym nie było i wiecznie cos kręciła.
ja nie narzekam na komis w gdyni zaczynam wierzyć,że złe opinie pisza osoby które mają zbyt wygórowane wymagania.
zasada jest taka idź, zobacz i sam sie przekonaj:))
mój wózek został sprzedany,dostałam pieniądze błyskawicznie i nie zauważyłam żeby ktoś coś krecił albo chciał mi ukraść:)))

reklama
Wydaje mi sie,że troche przesadzasz:) to jakie ludzie wstawiają rzeczy to tylko o nich swiadczy, jak ktoś chce coś w idealnym stanie to niech idzie do sklepu a nie komisu.Co do marży nie mam zasteżeń bo pomyśl jakie sklepy mają narzuty czasem nawet 100% a wiadomo wszystko idzie do góry opłaty trzeba robić, trzeba coś mieć zeby sie utrzymać, wiem co mówie mąż ma też firme i czasem psioczy,ze co miesiac tylko płacić i płacić.
A powiedz mi wiesz gdzie są jeszcze jakieś komisy?

jakoś podejrzanie dziwnie bronisz tego komisu...świetnie że nic się nie dzieje z Twoimi rzeczami które tam wystawiłaś....dziewczyny piszą co je spotkało..".ubrudzenie to nie wina komisu" nie zgadzam się z tym..to jest ich wina..bo powinni dbać o coś co nie jest ich własnością, co chcą sprzedać i za co biorą kasę...

aaa i dodam że sama nie raz kupowałam/sprzedawałam coś w komisach...gdzie było czysto, panie miłe i wszystko bez zastrzeżeń.....akurat z Gdyni nie jestem ale chyba komisy w całej polsce mają te same przepisy...

Do góry