reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

sliczne sa te nasze dzieci. Ale wszystkie taki lyse :-D. Ja wiem ,zetaka uroda polakow. Mnie tu otaczaja kolorowe dzieci ,w sensie ,male arabki ( popatrzcie na Samiego) ,wietnamki ,tajki i one wszystki maja tak duzo ,czarnych wloskow. A u nas same lysole.

Dziewczyny skad wiecie ,ze ciagnie od podlogi? bo ja zawsze malego klade na macie na podlodze. Ale mamy drewniana to moze nie jest taka zimna.

reklama
winki czuję, żę ciągnie, jak siedzę koło Poli. Niestety nie mam jak kłaść na łóżko, bo w dzień zawsze sofę mam złożoną , a ta mata wielka i się nie mieści

też nie kładę na "gołych" panelach, tylko na dywaniku u malej, ale i tak jeszcze kładę kocyk bo czuć chłod

agalodz Wojtus wyglada uroczo,smieszek kochany a jaki elegancki na te urodziny :-)
winki super,moj tez sie kilka razy przewrocil z brzuszka na plecy ale wiem ze to przypadek bo go glowka przewazyla ale celowo sie jeszcze sam nie przekrecil,ale slicznie wyglada Olinek :-)
Julianna slicznie Aleks trzyma butle :-)
ankusch
super Martynkaopowiada,sie rozgadala kochana :-)
Gola Polunia wyglada uroczo,slocznotka kochana :-)
asia Zuzia wyglada slicznie i jakie ma sliczne wloski :-)
mycha super Nadinka opowiada :-)
andrzelika super mata no i ten spiworek rewelacja,ale Alanek wcina kaszke widac ze mu smakuje :-)

Ja klade na podloge gruby kocyk i dopiero klade mate a zazwyczaj mate wkladam do lozeczka bo sie fajnie miesci wiec malemu tam wygodnie i mam pewnosc ze nie ciagnie mu od podlogi :tak:

reklama
Do góry