reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Sabrina SAMI słodziak na maxa. no i ta czuprynka...a na pierwszym zdjęciu jaki uśmiech
Anrzelika Alanek przesliczny, i jaki długi. az nie do wiary. na ile ubranka mu zakladasz?
Niuniunia ostatnie zdjecie najlepsze. Malutka jak słodko śpi, trzeba uwieczniać te momenty bo za miesiac,dwa juz na kolankach bedzie ciasno

reklama
dziękuje dziewczyny ja małemu zakładam ubranka od 3 do 6 miesięcy ;) te 62 rozmiar to nosił zaraz po porodzie, bo miał już tyle wzrostu i ważył też nie mało :)

Ssabrina sami ma piękne włoski, bo mój jak łysol wygląda w szczególnośći, że ma jaśniutkie krótkie blond włoski

kasiente- twój mały uśmieszek przy spaniu zrobił,czy mi się wydaje?

anus- śliczna mama śliczna córunia

niuniunia- twoja wikunia też duża dziewczynka śliczna :)

gola- polunia też śliczna jest ja ogółem oglądam galerie, ale nie zawsze czas mam komentować :)

śliczne nasze bobaski są bardzo w końcu możemy pokazywać swoję maluszki :) jak rosną i uśmiechają się cudnie :)

andrzelika rośnie Wam synuś, rośnie, za parę lat będzie mamę na rękach nosić :) Widać, włochale widać :)
kasiente Jacuś jest rozkoszny! A ty mamuśka dawaj częściej foty!;-)
niuniunia Jaka fajna kluseczka z Wikusi nio i włoski ma boskie, blondyneczka:) Polcia też śpi z pielusią:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wszystkie dzieciaczki są rozkoszne!!! Napatrzeć się nie mogę!!! I jak rosną!!! Niemożliwe, dopiero co dopatrywałyśmy się odstających brzuszków a tu już takie duże cuda są!!!
Julianna mały jest słodziutki!!! I jak już urósł... a Ty mamuśka wyglądasz super!!!
Mycha Nadia jest śliczną dziewczynką!! Ciekawe o czym tak myśli??
Niuniunia Wiki ma śliczne pucka... dobrze ją mamusia karmi:tak: no i te włoski....
Anus... śliczna mama to i dzieci śliczne!!! Wyglądasz rewelacyjnie a maleństwa są przecudne!!!
Mikado przystojniaczek z Twojego Filipka!!! I bardzo ładne zdjęcia mu ktoś pstryka:tak:
Ssabrinaa Sami jest kochaniutki!!! jak urósł... taki już z niego duży i mądry chłopczyk!!! A włoski.. sama wiesz że są boskie!!!
Andrzelika Twój synuś już tez taki duży i mądry!!! Kolejny przystojniak!!
kasiente ale Jacuś jest kochaniutki!!! I kolejne piękne zdjęcia!! Pokaż Go nam nie śpiącego!!
Alma Kornelek jest bardzo urodziwy!! Przystojniaczek!!!

reklama
Ssabina Sami to ma fryzurę!!!:szok:
Andrzelika Twój mały super łysolek i długi jest!!Lubie takie łysiaczki jak córka miała takie włoski jasne i krótkie to mi się podobały, ale potem zaczęli wszyscy pytać czy to chłopiec:))):no:
MIkado Filipet jest śliczny !!:biggrin2:
Niuniunia Twoja Wiki jest super!!:biggrin2:
Gola Twoja POla rośnie na super dziewczynę!!!Szkoda, że tak daleko od nas!!!:-D
Anus Twoja Marika super unosi główkę mojemu już się teraz nie chce za bardzo woli ssać kciuka w tym czasie!!:eek:

Do góry