reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Andrzelika Alanek rzeczywiśćie świetny dorodny chłopiec!!!
Gola Polunia jest urocza, sama słodycz!!!
Mirelka twoje dzieciątko też przeurocze!!!
Katerinka- rozbrajające zdjęcie, Mała hipnotyzuje spojrzeniem!!!

Ostatnia edycja:
Alma Kornelek jest kochaniutki!!! Ale biedaczek próbuje wcisnąć rączki do buźki:-) Słodziaczek!!!!
lilly Julcia jest słodziutka!!!
Gola Wasza Polunia oczywiście też rozkoszna!!!!!!
Te dzieciaczki wszystkie do schrupania, ja moją małą bym zjadła!!!!

Mirelka śliczności!!!!! Takie maleństwo kochane!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
mirelko malutka jest superaśna, a jakie ma włoski bujne, oj będziesz mama szybko robić kucyki :-D
Katerinka córcia jest wystrzałowa i kurcze jaka już różnica między takim nieboraczkiem kilkudniowym a dwutygodniowym noworodkiem, wzrok już skupiony, oko jak 5 złotych, ślicznościowa jest :)

reklama
dziewczyny wasze maleństwa są przecudowne, wszystkie bym je wytuliła. Aż pękam z zazdrości, bo ja nie wiadomo ile jeszcze będę się kulać.
GRATULUJE cudownych i ZDROWYCH dzieciaczków.

Do góry