reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
andrzelika kochana ale super wygladacie z Alankiem a jak on sie zmienil i jak urosl :-) super maminka z Ciebie wygladasz slicznie ;-)
Gola Polunia wyglada bomba no i jaka ma super zabawe w tej wanience :-D
winki Olinek jest sliczny i urosl oj jak on sie zmienia :-)
mycha ale ma super basenik Nadinka i widac ze uwielbia sie pluskac :-)

Ale dawno mnie tu nie było!
Ssabrina Sami jest uroczy jak zwykle, a jak się świetnie stołuje!
Winki Oli ciągle uśmiechnięty i gotowy na nowe wyzwania, to w nim lubię najbardziej!
Ankusch Martynka pięknie urosła, oj będzie łamać serca!! Wózior fajny!
Gola Polunia prawdziwa zapalona kibicka, w dzięcięcym wózku wymiata, a na krześle najlepsze ma ostatnie zdjęcie. jest urocza jak zajada te owocki!!!!
Alma Korni to juz prawdziwy mały mężczyzna, widać, że silny z niego chłop!
Onanana toż to z ciebie połowa została kobito, niezła laska no no!!!! A Majunia jak zwykle czaruje oczętami i uśmiechem, fajna z niej dziewczynka! Rodzinka jak się patrzy :-)
Martusja masz cudownie słodką babeczkę z tej Ewuni, przesłodka!
Agalodz już pisałam na FB, że Mały świetnie się przezentuje w tymubiorku, świetna pamiątka a ten uśmiech bezcenny!
Mycha Nadunia aż różowe ma te usteczka, masują do truskaweczek na body a basen ma nie do pobicia!!:-)
Andrzelika Alanek pięknie wyrósł, a ty jaka laseczka!

Gola krzeselko rewelacja, no i Pola jaka w nim zadowolona, a zdjecia w wanience super

Mycha basenik jest super, wcale sie nie dziwie ze Nadii sie tak spodobal

winki Olinek jak zwykla wymiata, uwielbiam te zdjecia gdzie jest ciagle w akcji

onanana- świetna Majeczka , śliczna mamusia i przystojny tatuś. rodzinka super. no i pokazowa Majeczka w wózku.
Martusia -niezła śmieszka ta twoja córunia. Fajniutka
Agalodz- no jaki gentlemen z Wojtusia. Super
Mycha -co za ząbki. My mamy takie same, choć jeszcze troszkę krótsze :) no i juz ci pisalam ,ze basenik super extra.
andrzelika - jakie fajne zdjęcia. Ty jak zwykle lachon ,a Alanek wydaje sie wciąż taki malutki. Fajny wózek.
Gola- Pola ma normalnie SPA na świeżym powietrzu. Fajny fotelik. Fajne kolorki. ja tu w Poznaniu mam ten sam pożyczony od koleżanki i muszę stwierdzić ,ze jest super wygodny dla bobika. dla mnie mniej bo kloc z niego straszny. Ja mam podnóżek podniesiony by Oli miał nóżki na prosto jak w wózku.Fajny pomysł z jagódkami. Polcia jak zwykle śliczniutka.

Dziewczyny, ale macie ekstra z tymi basenami, wanienkami i wogóle, jak dzieci już siedzą to jest mega wygodne, ehhh zazdroszczę.

Gola - świetne krzesełko, twoja córka wygląda na zadowoloną, a co ona tam je na tych pierwszych zdjęciach, bo wygląda na kurze udko, ale chyba nie?:-D

Angun super zdjecia a Arturek wyglada super,a jak wpatrzony jest w kogos na tym drugim zdjeciu :-) przystojniak kochany z niego jest ;-) a Ty mamusia wygladasz kwitnaco ;-)

reklama
Angun - super foty, Arti jaki przystojny, Ty też ślicznie wyglądasz i jak młodo ! Ile Ty masz mama wiosenek ?:)
winki - dobra uwaga, też już Polci podnoszę podnóżek ;) Ale rasowy plażowicz z Waszego małego
mycha Wasza Nadusia jest najlepsza ciągle uśmiechnięta! Urocza jest!
andrzelika- świetnie wyglądacie! A Ty znowu inny kolor włosów - ale też super!

Do góry