reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolor włosków

Kasia3257

Zaciekawiona BB
Witam czy waszym pociechom z czasem ściemniał kolor włosków od porodu? Ja mam brązowe włosy mąż teraz też (chodź jak był mały miał blond włosy) moja córcia urodziła się włoskami jasny brąz/kasztanowy/ciemny blond zależy kto jak spojrzał nie były to jednak ciemne włosy. Moja córcia ma teraz 3 miesiące i ma włosy koloru rudego czy ktoś też tak miał i czy te włoski ściemniały czy zajaśniały do blondu? Przedstawcie wasze historie 😁

Załączniki

• IMG_1709.jpeg
    IMG_1709.jpeg
    198 KB · Wyświetleń: 312
  • IMG_1708.jpeg
    IMG_1708.jpeg
    131,6 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Witam czy waszym pociechom z czasem ściemniał kolor włosków od porodu? Ja mam brązowe włosy mąż teraz też (chodź jak był mały miał blond włosy) moja córcia urodziła się włoskami jasny brąz/kasztanowy/ciemny blond zależy kto jak spojrzał nie były to jednak ciemne włosy. Moja córcia ma teraz 3 miesiące i ma włosy koloru rudego czy ktoś też tak miał i czy te włoski ściemniały czy zajaśniały do blondu? Przedstawcie wasze historie 😁
Tak, mój syn z jasnego blondu teraz ma ciemny blond. Kolor włosów zmienia się nawet w okresie dojrzewania dopiero.

Córka urodziła się blondynka, my z mężem ciemne włosy. Obecnie ma brązowe.
Syn urodził się jeszcze jaśniejszy, miał prawie białe włosy, obecnie ma 2 lata i zrobił się taki mysi szary blond trochę.

Urodziłam się z czarnymi włosami, dopiero z czasem zjaśniały mi do jasnego blondu 😄

Urodziłam się z czarnymi włosami, dopiero z czasem zjaśniały mi do jasnego blondu 😄
Ja w rodzinie mam kilka odwrotnych przypadków, dzieci urodzone z jasnymi blond aż białymi i miały takie do 5 roku życia, a potem ciemniały aż do prawie czarnych u nastolatek 🤣

reklama
Do góry