Witam czy waszym pociechom z czasem ściemniał kolor włosków od porodu? Ja mam brązowe włosy mąż teraz też (chodź jak był mały miał blond włosy) moja córcia urodziła się włoskami jasny brąz/kasztanowy/ciemny blond zależy kto jak spojrzał nie były to jednak ciemne włosy. Moja córcia ma teraz 3 miesiące i ma włosy koloru rudego czy ktoś też tak miał i czy te włoski ściemniały czy zajaśniały do blondu? Przedstawcie wasze historie
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Tak, mój syn z jasnego blondu teraz ma ciemny blond. Kolor włosów zmienia się nawet w okresie dojrzewania dopiero.Witam czy waszym pociechom z czasem ściemniał kolor włosków od porodu? Ja mam brązowe włosy mąż teraz też (chodź jak był mały miał blond włosy) moja córcia urodziła się włoskami jasny brąz/kasztanowy/ciemny blond zależy kto jak spojrzał nie były to jednak ciemne włosy. Moja córcia ma teraz 3 miesiące i ma włosy koloru rudego czy ktoś też tak miał i czy te włoski ściemniały czy zajaśniały do blondu? Przedstawcie wasze historie
hemoglobina
Moderator
Mój syn miał blond włosy. W tamtym roku zrobił mu się ciemny blond.
A ile syn ma lat? a Pani jest blondynką? Czy może mąż?Mój syn miał blond włosy. W tamtym roku zrobił mu się ciemny blond.
blanny
Ja w rodzinie mam kilka odwrotnych przypadków, dzieci urodzone z jasnymi blond aż białymi i miały takie do 5 roku życia, a potem ciemniały aż do prawie czarnych u nastolatekUrodziłam się z czarnymi włosami, dopiero z czasem zjaśniały mi do jasnego blondu
hemoglobina
Moderator
4 ma. I nieA ile syn ma lat? a Pani jest blondynką? Czy może mąż?
reklama
A.Patrycja
Mój byl czarny, teraz jest blondynem
Podziel się: