reklama
K
kasiula260881
Gość
Moja Julcia ma niebiesiutkie jak oczy Taty.
lana3
Wdrożona(y)
Witajcie kochane,ojjjj dawno mnie tu nie bylo, nowe mamusie wiedze i witam serdecznie.Nie odzywalam sie bo mam metlik w domu,na nic czasu,wogole koniec swiata,duuze zmiany u mnie, dzieciaki daja w kosc jak nigdy, nastoletnie córki sa czasami bardzo denerwujace.A Mateuszek malutki,chudziutki taki maly pajaczek,a urodził sie prawie 4500,Byl najwiekszym noworodkiem na porodowce,a teraz jest najmniejszym bąblem wsrod rowiesnikow.Kochane postaram sie byc teraz z Wami czesciej,nie gniewajcie sie,caluje :-):-)
lana3
Wdrożona(y)
Witajcie kochane,ojjjj dawno mnie tu nie bylo, nowe mamusie wiedze i witam serdecznie.Nie odzywalam sie bo mam metlik w domu,na nic czasu,wogole koniec swiata,duuze zmiany u mnie, dzieciaki daja w kosc jak nigdy, nastoletnie córki sa czasami bardzo denerwujace.A Mateuszek malutki,chudziutki taki maly pajaczek,a urodził sie prawie 4500,Byl najwiekszym noworodkiem na porodowce,a teraz jest najmniejszym bąblem wsrod rowiesnikow.Kochane postaram sie byc teraz z Wami czesciej,nie gniewajcie sie,caluje :-):-) Sorki nie tu mialam sie odezwac ,ale skoro juz na klikalam kilka slow to apropo oczu Mateuszka,to sa czarne jak węgliki od urodzenia,wogole czysty tatusko.
Podziel się: