reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Cześć dziewczyny!

mam do was pytanie czy któraś z was miała zabieg laparoskopowy na parkowej? Szukam opinii na ten temat bo może będę musiała usunąć torbiel bo markery mam 140 i sie zastanawiam czy warto na parkowej

reklama
Cześć dziewczyny!

mam do was pytanie czy któraś z was miała zabieg laparoskopowy na parkowej? Szukam opinii na ten temat bo może będę musiała usunąć torbiel bo markery mam 140 i sie zastanawiam czy warto na parkowej

Marcia- ja miałam na Parkowej laparoskopię ale dawno bo 5 lat temu. Opieka i cała reszta ok jak dla mnie, zapłaciłam coś ponad 1000zł wtedy.

Filonka- gratulacje!!!! Trzymam kciuki

aniamacek dzieki za odpowiedz a powiedz mi pamietasz czy wtedy sam zabieg byl refundowany? Bo ja do nich dzwonilam i pani mi powiedziala ze wszystko co sie dzieje na sali operacyjnej jest refundowane ale pobyt i cala opieka pooperacyjna jest platna i ona nie wie ile bo trzeba sie umowic na konsultacje z dr tomaszewskim i on zdecyduje

aniamacek dzieki za odpowiedz a powiedz mi pamietasz czy wtedy sam zabieg byl refundowany? Bo ja do nich dzwonilam i pani mi powiedziala ze wszystko co sie dzieje na sali operacyjnej jest refundowane ale pobyt i cala opieka pooperacyjna jest platna i ona nie wie ile bo trzeba sie umowic na konsultacje z dr tomaszewskim i on zdecyduje

Marcia, mnie prowadził dr Mrugacz, pracował wtedy na Parkowej i od razu powiedział ile będzie kosztować, przeprowadzał też zabieg i zadbał o przygotowanie mnie do niego. Myślę,że dobrze by było umówić się na wizytę i wszystkiego się dowiedzieć i wtedy podejmiesz decyzję. Leżałam tam 2 dni.

Ania - co u Ciebie?

Cześć Natalia ;-)

U mnie powolutku, Ola rośnie, pyskuje, ciągle gada a jak nie gada to śpiewa, chodzi do przedszkola i prosi o siostrzyczkę:sorry2:

Ja pracuję od rana do nocy, ale teraz na zwolnieniu jestem bo mnie połamało trochę i nie dam rady się ruszać. Tylko sprawy z mężem i jego zdrowiem są delikatnie mówiąc niezadowalające no ale to nie rozmowa na to forum.
A jak u Ciebie? Jak dziewczyny? Jak dajesz radę z dwójką?

U nas życie jak w młynie. Jestem na wychowawczym, ale pracuję 2 dni w tygodniu, bo się z kasą nie wyrabiamy, uczę się, a raczej studiuję w Sopocie... Normalnie gdzie mnie nie ma :p
Z dziewczynami sobie radzę, Emilka zaraz rok kończy, Zuzia w przedszkolu... Zuzia tak jak Ola - pyskuje, cały czas coś gada ;) Emilka biega (zapomniała,że można chodzić i biega cały czas) coraz wiecej mówi. Taka mała papuga. :)
A starajcie się o siostrzyczkę dla Oli :) Co do męża - zdrówka!

reklama
Dziewczyny ja odradzam parkową... dosłownie olano moje objawy, zbagatelizowano to co mówiłam. Za 10minutowa wizytę podczas której niczego się nie dowiedziałam + zastrzyk rozkurczowy zapłaciłam 170 zł a po kolejnych 5 dniach trafiłam do szpitala z tragiczną morfologią na zabieg usunięcia ciąży pozamacicznej. Po wyjściu ze szpitala zadzwoniłam do panów Tomaszewskich... ani przepraszamy ani pocałuj w d.... usłyszałam że on ma najlepszy sprzęt i ile on tam kosztował i że samego Leśniewicza ze stanów ściągał i mu uwagi zwracać nie będzie... Nastawieni na robienie $ a nie pomoc. Pierwszą ciążę prowadziłam u Arciszewskich i mile wspominam, niestety rodziłam na Warszawskiej... ale to już inna historia.

Do góry