Dzieci Poznań zagłosujecie na mych kawalerów ?? zdiecie RenataT ( 1 na liscie ). Mozna oddawac glos co 12 godzin, do konca sierpnia
reklama
Dziewczyny! Potrzebuję podpisów pod petycją, która pójdzie do prezydenta. Zmienili ustawę o chorobach zakaźnych i może być tak, że każdy z nas, dorosły, dziecko będzie poddawany szczepieniom wbrew naszej woli! Nie chodzi o to czy jesteś za szczepieniami czy nie, ale o to, żeby dać wybór wszystkim obywatelom! STOP PRZYMUSOWI SZCZEPIEŃ - Petycje Online
e-stera
Fan(ka)
Hejo:-)
U nas oki, będzie d rugi synek już niebawem. Oliś czeka an braciszka i nie może się doczekać.
Ja się czuję rewelacyjnie :-)
Pozdrawiamy :-)
U nas oki, będzie d rugi synek już niebawem. Oliś czeka an braciszka i nie może się doczekać.
Ja się czuję rewelacyjnie :-)
Pozdrawiamy :-)
Cześć dziewczyny ja wprawdzie jeszcze nie w ciazy ale bardzo mocno sie staram :-) Mam nadzieje ze moge sie do was przyłączyć?
Mam 11 letnia córkę, jedna ciaze zakończona lyzeczkowaniem z powodu obumarcia zarodka i teraz staram sie zajsc w ciaze.
Patrycje rodzilam na parkowej ale trochę mnie zaniedbali i miałam gęste i zielone wody co skończyło sie tym ze Patrycja miała zachlystowe zapalenie płuc i wylądowała na OIOM-e, teraz chodzę do kliniki na zamenhofa do dr Nowaka, czy której z was jest lub była jego pacjentka i rodziła tam, bo jak sie uda to chce tam rodzic
Mam 11 letnia córkę, jedna ciaze zakończona lyzeczkowaniem z powodu obumarcia zarodka i teraz staram sie zajsc w ciaze.
Patrycje rodzilam na parkowej ale trochę mnie zaniedbali i miałam gęste i zielone wody co skończyło sie tym ze Patrycja miała zachlystowe zapalenie płuc i wylądowała na OIOM-e, teraz chodzę do kliniki na zamenhofa do dr Nowaka, czy której z was jest lub była jego pacjentka i rodziła tam, bo jak sie uda to chce tam rodzic
Hej Marcia! Ja rodziłam w USK i byłam pod opieką dr Pietrzyckiego w Bocianie na Akademickiej. Ja sobie chwalę i doktora i szpital.
Dziewczyny czy któraś z Was pobiera zasiłek wychowawczy? Kiedy wypłacają ten zasiłek? Tzn jakiego dnia miesiąca, bo ostatnio we wrześniu dostaliśmy pieniądze 13 a teraz do dziś nie mam i krucho u nas....
Dziewczyny czy któraś z Was pobiera zasiłek wychowawczy? Kiedy wypłacają ten zasiłek? Tzn jakiego dnia miesiąca, bo ostatnio we wrześniu dostaliśmy pieniądze 13 a teraz do dziś nie mam i krucho u nas....
Cześć natalunia, dzięki za odpowiedz. Już gdzieś kiedyś słyszałam o tym bocianie ale dla mnie akademicka to tak nie po drodze. Trochę jestem niecierpliwa z tymi staraniami i tak teraz jest 3 cykl i jestem właśnie w fazie czekania czy @ przyjdzie czy nie i jak sie pojawi to zapisałam sie do dr szymanskiej która zajmuje sie pomocą parom które maja jakieś problemy z ciąża i chce porobic badania hormonalne i zobaczymy. Narazie trzymaj kciuki:-)
reklama
e-stera
Fan(ka)
Pewnie na Warszawskiej, tam rodziłam Oliśka i byłam bardzo zadowolona .
Podziel się: