reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

dzięki dziewczyny rozejrzę się:)
pytam bo na 3 poradnie różne gdzie byłam w dsk z 2 jestem żeby nie przeklinać bardzo niezadowolona;/
a poradni trochę ogólnie ma nerfologiczna,kardiologiczna,teraz jutro idę do rehabilitacyjnej na konsultacje i 11 do neurologicznej.

reklama
jesli chodzi o bioderka to my robilismy na bema w pazdzierniku - zadzwonilam babeczka zapytala kiedy chcem przyjsc i umuwila bez problemu i bez kolejek tylko zaznaczam my bylismy w padzierniku :) niewiem jak teraz

co do forum to ja tez jestem za tamta wersja :) tamta byla duzo przyejmniejsza taka kolorowa bardziej wyrazista i czytelna a ta taka chlodna zimowa :/

dzien dobry!
ojeju, ale się brzydko zrobiło... czemu oni jakiejś ankiety nie robią czy ludziom się podoba czy nie....ech

natalia- na to badanie bioderek to jak teraz dzieciaczki skończą 4 miesiące tak?No i ja też będę próbować na Bema... skoro tam jest lepiej to nie będę ryzykować :)

A jak Twoja dietka natalunia? E-stera też się pochwal!! Bo ja już nie mogę karmić piersią (laktoza) i chciałabym się wziąć za siebie i szukam wsparcia! :))

Natalunia to super.
Aneczka jeśli chodzi o poradnię nefrologiczną to polecam szpital śniadecki do Trochimowicz lub Gościk. Odsiedzieć swoje trzeba,ale babki są ok.

My chodizmy do ktor Trochimowicz :-)Polecam....kardiologa tez tam polecam-doktor Muszynska :-)
A alergologa na Mickiewicza 44
Olis zdrowy-chorwal......tzn goraczkowal do 39, 5..teraz ma katar zadnych innych objawowo nie ma.Mocz oki- jesli znowu bedzie goraczkowal to badania:Crp i spawdzenie czy to nie bakteryjne.

Pogod do bani...leje, wieje, pochmurno...........wszystkiego sie odechciewa

Pogoda jest straszna.
Jak tam, macie już wodę? Bo awaria głównej magistrali była. JEstm u mamy i zastanawiam sie czy jechać już do domu czy jeszcze nie ;-)

Ogólnie teraz sezon na katar. Raz ciepło, raz zimno, zaraz powieje i tak non stop od kilku dni. A od jutra podobno znowu mrozy...

reklama
Do góry