reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kalina powaliłaś mnie ze śmiechu!! Dobrze, że nie urodziłam:szok::baffled:
Xuxacxku! Ja też wzięłam edukacje swojego syna w swoje własne ręce! Dosząłm d owniosku, że uświadamianie pani od angielskiego, że niewiele umie, a z pewnością uczyć to nie umie wcale nic nie da. Sama go uczę i już! Pani od reedukacji też jest mądrzejsza od mojej pani profesor, której motodę stosujemy już praktycznie rok i z doskonałym skutkiem. NIe wiem co będzie dalej ale jak lwica bronie swojego pierworodnego i jednocześnie wymagam od niego dużego zaangazowania i pracy. Mam nadzieję, że wyrośnie z niego mądry, dobry i inteligentny młody czlowiek. Czego sobie i pozostałym mamom życze za całego serca!
Zakupiłam dzisiaj ozdobne dziurkacze, Małgosi Mikołaj;-) przyniesie nożyczki do ozdobnego wycinania i po świetach zabieram sie do robienia zaproszeń na urodziny mojego synusia:-).
A co tam u Mini słychać? Zupełnie zamilkła!!!:baffled:A Qubas też...

POzdrawiam cieplutko!

reklama
Witam Was przedświątecznie :)
Pamiętacie mnie moze jeszcze? W sumie nie musicie tak rzadko tu bywam...Ale do tych co pamiętają...
Nasza Kasia wczoraj skończyła 7 m-cy, właśnie jej sie "wykluwa" drugi mały ząbek i ogólnie jest super dziewczyna !
Chodzimy na rehabilitację bo ma lekka asymetrię główki, ale taka mało inwazyjną ma terapię: lampy i masaże. Ja z chęcią bym też się wybrała na jakiś masażyk, bo placy bolą i zmęczona jakas jestem tym siedzeniem i nicnierobieniem w domu ;-)
Świąt jakoś nie czuje jeszcze - dziś co prawda jakiś mizerny snieg padał z rana, ale nic nie wskórał - już go nie ma:-( Może jeszcze nadrobi przed gwiazdką?

Wasze pociechy jak na drożdżach rosną :-) Joasiah bardzo opóźnione ale gratulacje z okazji ślicznego powiększenia rodzinki :-D
No i wszystkim Mamom dużo dobrego i zdrowia życzymy :)
Buźka

no i dwa zdjęcia mojego słoneczka :)

Załączniki

• kasik.jpg
    kasik.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 36
  • kasiula-1.jpg
    kasiula-1.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 38
Lidka, a Was co, zasypało??? Nie widać, nie słychać:no:. Co to ma być? A Kasiula śliczniutka dzieweczka, a co do asymetrii, to ja nic nie widzę. U nas Mikołaj też niby miał ale nikt nas na rehabilitację nie wysyłał. Fajnie, że się odezwałaś. Buźka dla całej rodzinki i pozdrowienia dla mężusia;-).
Olkowi wyłazi pierwszy ząbek, marudny trochę i dziwne kupy robi, jakieś takie prawie czarne????:dry::confused::confused::baffled:

Żużaczku, co do nadgorliwych nauczycielek, to w pełni się z Tobą zgadzam. Ta o której piszesz to jakaś niewydarzona:wściekła/y:. I może jeszcze mówi, że lubi to co robi:sorry2:?:baffled:

Zastanawiałam się, w czym postawic gałązki świerkowe w pokoju chłopaków. I takie wiaderka im zrobiłam:-D

DSC06155.JPG

a to na drzwi wejściowe:

DSC06157.JPG

Minia, wstawaj śpiochu, bo Mikołaj do Ciebie nie przyjdzie!
Lidka, śliczna twoja mała :happy2: Xuxaku, szalejesz decoupagowo, zazdroszczę Ci, bo też bym coś zmalowała z okazji świąt, ale zupełnie nie mam czasu. Walczę z ciągłym zmęczeniem, zsypiam na stojąco a tu trzeba robić, robić, robić. Zośka zaczęła się budzić o świcie pełna entuzjazmu:cool2: i oczywiście to mnie zawsze ściąga z łóżka:wściekła/y: Bezlitosna.

reklama
Jakiwj wielkosci te wiaderka? Na drobnice cxy duxe gałęxie?
a ja dxisiaj piernik upieklam. i o xgroxo mi go xjedli. :-(
mamy jux choinke! Stoi w garaxu, na ximnie. Slicxna i wielka do sufitu. Mamy lampki i bombki, jedna nawet dxisiaj malutki pobil profilaktycxnie.
Gosik wspolcxuje pracy...ja obijam sie jux troche swiatecxnie, to xnacxy palę duxo swiec, pije herbate, jem piernik.....
Ostatni tydxien w sxkole to non stop imprexy, w srode mam wigilie klasowa, w piątek sxkolną a w sobote dla miesxkancow Narwi wystepujemy x kolędami...kolędę dla niewobecnych spiewamy. Np.
Jutro mamy wigilijke w kosciele dla dxieci....i wracamy do domu ok 20. Hu hu.
Xeby jesxcxe snieg spadl....
Kto cxytal Studnie xycxen? jest o Narwi! Opisany smakowicie dom na mojej ulicy, ktory dxiedxicxy miesxcxusxka x warsxawy i wdaje sie w romans x miejscowym...Baardxo mile...

Do góry