reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Ej no nie przesadzajcie :) Mój kot też jest bezjajeczny i potrafi podwórkowemu sprawić bęcki :) Znam gorsze przypadki, np. mój sąsiad swojemu kocurowi pazury obcina, barbażyńca :( Taki kot to na podwórku nie miałby szans, ani się obronić, ani zwiać :(
Ale dredy to będzie miał z pewnością :)

Wrócilam i naturalnie sprawdzilam Wasze Nędzne Wypociny. Co to jest? Napisane ledwie pól stronki...
Byam u zużaczka, a co, ale tylko pięć minut i tylko w przedpokoju. Żebyście nie myslay, że to zużaczek tak gościnny to powiem- teściowie w samochodzie.,spieszylismy sie straszsnie. odebraam Avony, dzis się odcellituję- pshaw, będe piekna, kupiam super bielizne, kasztanowy brąz, no no...
Jonatanowi cos charczy w piersi, rzęzi jak stary dziadek, poza tym zdrowy, bez gorączki, bez kataru...
Pozdrowionka i pisac mi tu. Co dzieci nie macie? O dzieciach mozna pisać i pisac! Moje średnie dzis oświadczylo z zadumą- pan Bóg to ma najwieksze podwórko, caly swiat....
Duże chodzi w slicznych sztruksach, takie piekne mu kupiam, ciemna zieleń, mięciutkie, drogie, az sie za nim oglądam...
Mae robi pa pa, w końcu sied nauczyo.
jeszcze raz żądam pisaniny.
Pa pa.

Nadal pisze sama do siebie. Normalnie zamkna nam watek za brak obecności.
Co sie dzieje? Ja tez mam na glowie dom i rodzinke że nie wspomne o teściach, ale potrzebuje oddechu....czlowiek musi pogadac czasem nie do lustra. ;D
Mania pisz jak kuchenka.

Rzeczywiście krucho przędą Ci nasi panowie piłkarze ;).
Dziś rano przyszedł hydraulik z administracji i podłączył mi kuchenkę, zrobiłam obiadek, zajadaliśmy się aż uszy się trzęsły. We środę przychodzą przerabiać zawór, narazie jest jak było.

Minia, mój Mikołaj śpi identycznie jak Twoja Martusia, tzn, na tzw. "poddaję się" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Jutro idziemy na kontrol do okulistki, ciekawe co powie, mam nadzieję, że nie zleci przepłukania kanalika.

Jutro mamy gości, znajomi Mirka z pracy przychodzą w odwietki, że też akurat w naszą rocznicę. Mówi się trudno, ale głupio odmawiać bo już raz przesuwaliśmy termin.

Strasznie bolą mi plecy, to od noszenia Mikołaja, kawał chłopa z niego, ciekawe ile już waży??? Dziś po spacerze ledwo go wciągnęłam na 4 piętro.
Jak myślicie nasi strzeląjeszcze gola? ;D ;D ;D ;D

.png

img-2005061000700730.png

Pieke własnie takie coś- kruchy spód, na to świeże truskawki pocięte na cztery, pomieszane z jałkowymi wiórkami ( jabłka zestrugane tarką) i posypane orzechami pociętymi także. Na to drugi kruchy spodzik, posmarowany i posypany cukrem i cynamonem.
Mniam....
Chleb własnie zapiszczal w automacie, ide wlączyc pieczenie.
Na dzis planuje lasagne z brokułami.
I duuuuzo sprzatania.
I dzinsy wstawić do prania.
I zachować dobry nastrój- co jest trudne, bo jak zacynam sprzatać jaskinie zbojców, czyli stajnie augiasza, czyli chlewik domowy, czyli jednym slowem pokój chlopców- to brrrrr...wrrrr...zaczyna mi sie cos robic!
Ostatnio szczyty bezczelności bija- jedli orzeszki solone i chrupki w łózku.I mnóstwo papierków po cukierkach poutykanych gdzie bądź za łżkiem, w szczelinie za biurkiem, w zabawkach, co oni myslą, nie znajde tego? udają niewiniątka i spia jeszcze. basta! Będą trzepać dywany że hej! I pościel swoja wynosic na wytrzepanie z okruszków. ostatnio- zgroza- starszy syn przyszedl do kuchni z rozpuszcvzonym batonem przylepionym do tyłka. zasnął na batonie!
Zabije drani.
Nie cierpie facetow czasem.
I jeszcze slodkiem glosem o sniadanie proszą. ;D ;D ;D

Witam szanowne Panie o tak pieknym poranku :):):)

Mecz proszę Pań był żenujący, następnych nie będę oglądać, szkoda nerwów i czasu :(

Mania moja Martuchna żadko tak śpi, przeważnie na boczku. Ty swojego kawalera też na boczku układaj, bo będzie mial głowę płaską :)

Marta wczoraj na spacerze była, pierwszy raz w życiu, ewidentnie podrywana :D Przez 3 miesiące starszego Piotrusia :D

My dziśi dziemy na "parapetówkę" :D:D:D

reklama
Witam, witam :) Bawcie się dobrze. Pogoda ciągle jeszcze sie wacha, ale myślę, że nie ma wyboru i musi się wypogodzić na dobre, w końcu lato idzie, nie? Miłego weekendu :)

Do góry