reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Nie wiem jak wy, ale ja żyje i mam się dobrze, po prostu urzędujemy na podwórzu....cudnie jest, letnio, trawy do pasa, jagody i mloda marchewka. Mniam.
Do komputera nie ciągnie, ot, spreawdzamy, jak i mco kto pisze i tle.
Pozdrawiam upalnie zzznad miski porzeczek.

witajcie drogie Mamy,
jestem tu nowa i nie chce sie wprzszac ale mam do Was pytanie: czy sa tu moze Mamy z osiedla Jaroszowka lub okolic ktore bylyby chetne do spacerkow z wozeczkami lub tez maja troszke starsze dzieci tzn. w okolicach 4 lat( mam synka w tym wieku ktory niestety nie ma na osiedlu z kim sie bawic a zalezy mi na tym zeby utrzymywal kontakty z innymi dziecmi)

pozdrawiam goraco

Ja też oczywiscie zyję nie pisze z braku czasu i checi.
Zuzaczku to ja sie poczułam jak u Pana Boga w ogródku piekne miejsce i może nam sie uda tam pojechać w sierpniu.
Kwiaty przepiękne cud miód malina aż chce się popatrzeć.
A tak w skrócie co u nas Wiki oczywiście pieknie woła na nocnik a mało powiedziane sama sie obsługuje tylko przy tych powazniejszych sprawach jej pomagam.
A ostatnio puszcza wodze fantazji była już Czerwonym Kapturkiem a teraz jest Adamem Małyszem ja jej mówie ze chce moją coreczkę a ona ze nie ma Witoruni jest Małysz:-D.Poza tym trochę jej przeszlo z książkami a to dlatego ze duzo czasu spedzamy na podwórku.To chyba na tyle . Pozdrawiam wszystkie mamusie.

Załączniki

• IMG_3427.jpg
    IMG_3427.jpg
    144,5 KB · Wyświetleń: 60
Witajcie,
troszke sie pozale, moze mi ulzy.Maly jest po szczepionce cala noc zarwalam bo marudny.15 min spania, cyc i kolysanie. i tak w kolko.Maz oczywiscie nic nie slyszal spal jak zabity( w co nie wierze bo maly naprawde okropnie sie darl)tak ze o 5 rano sie poklocilismy. Starszy synek od samego rana jest niemozliwy.Slysze tylko maaammmuuusssiiiuuu!!!Jestem juz zmeczona i plakac mi sie chce.Tylko dzieci, dom, obiady ,sprzatanie,spacery...zero czasu dla siebie.

Na0m1 Witaj, bo jeszcze mi sie nie udało przywitać:tak: Właśnie z powodów jakie wiminiłaś w swoim poście nie mam zbyt wiele czasu na zaglądanie:cool2: A z mojego 8-letniego doświadczenia opisane przez Cibie sytuacje mijają bezpowrotnie:-D A potem tylko błoga silanka z pytaniami - mamusi w czym Ci jeszcze moge pomódz, czy możęmy Wam podac śniadanie do łóżka.. :cool::shocked2: Właśnie po to ma sie dzieci:-D:-D:-D
Okrotnie Was zaniedbuję:-:)sorry: Ale czas mi tak szybko ucieka, że nie wiem - Mateusz właśnie wrocił z obozu po doch tygodniach, w poniedziałek wybywamy na dwa tygodnie na mazury, ptem młody znów na 10 dni w góry. Troske sie już gubię w tym zamieszaniu. A Martusia rośnie cudnie i cudnie sie rozwija - musi przecież przegonić brata i siostrę. :tak: Wczoraj ją szczepilam i zwazyliją - wyszło 7100. Wlosy znów kwalifikują sie na wizytę u fryzjera - a co to będzie dalej :confused:. Idę bo producent melak niezbędny;-)
POzdrawiam cieplutko

Magdalenka

PS Żużaku Kuwasy bomba! Chyba zmobilizuję rodzin do podrózy tam.. bo sama na łasne oczy muszę to wszystko opatrezć:blink:

Własnie nie wiem skąd jej ten Małysz do głowy przyszedł . Wiki wchodzi na taką miskę i mówi że jedzie na nartach :-D.
Dzisiaj przeczytałam w gazecie, że od przyszłego roku pieciolatki idą do zerówki słyszałyście takie nowiny?

reklama
Do góry