Cześć dziewczyny, tematów takich jak test ciążowy i kreska na nim jest na pęczki. Nigdy nie myślałam że będę robić to samo. Ale cóż... Mam bardzo nieregularne miesiączki. Niby aplikacja pokazuje, że spóźnia się 3 dni. Ale jakoś jej nie wierzę. Owulacje nie wiem kiedy miałam. Dzisiaj coś mnie podkusiło i zrobiłam test. Nie z pierwszych siusiek tylko takich popołudniowych. Co myślicie o tym?
reklama
Jutro zrobię jeszcze jeden test z innej firmy z rana. Jak będzie negatywny to wszystko jasne.Wyglada na pozytyw. Kreske widac golym okiem. Powtorz jutro z porannego moczu dla pewnosci lub w pon beta hcg z krwi.
MartaMarkry
Fanka BB :)
Powtórz dziś i daj znać
Dzisiaj negatywny. Cóż, czyli fałszywie pozytywne testy też się zdarzają.
A moze byly roznej czulosci?
Z ciekawości sprawdziłam bo nawet nie pomyślałm o tym. Ten pierwszy jest 10 a ten z dzisiaj 25. Poczekam parę dni i jak okres nie przyjdzie to zrobię znowu. Na betę niestety nie pójdę bo tu gdzie mieszkam trzeba mieć skierowanie.A moze byly roznej czulosci?
93kora
Fanka BB :)
Na bete możesz sama iść, jeszcze lepiej bo kasę zarobiąZ ciekawości sprawdziłam bo nawet nie pomyślałm o tym. Ten pierwszy jest 10 a ten z dzisiaj 25. Poczekam parę dni i jak okres nie przyjdzie to zrobię znowu. Na betę niestety nie pójdę bo tu gdzie mieszkam trzeba mieć skierowanie.
reklama
Z ciekawości sprawdziłam bo nawet nie pomyślałm o tym. Ten pierwszy jest 10 a ten z dzisiaj 25. Poczekam parę dni i jak okres nie przyjdzie to zrobię znowu. Na betę niestety nie pójdę bo tu gdzie mieszkam trzeba mieć skierowanie.
To ten pierwszy byl bardziej czuly. Drugi mogl wyjsc falszywie negatywny. Trzymam kciuki i odezwij sie za kilka dni, jak sprawa sie rozwinela