reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny test do oceny :)

Thorina

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny, tematów takich jak test ciążowy i kreska na nim jest na pęczki. Nigdy nie myślałam że będę robić to samo. Ale cóż... Mam bardzo nieregularne miesiączki. Niby aplikacja pokazuje, że spóźnia się 3 dni. Ale jakoś jej nie wierzę. Owulacje nie wiem kiedy miałam. Dzisiaj coś mnie podkusiło i zrobiłam test. Nie z pierwszych siusiek tylko takich popołudniowych. Co myślicie o tym?
IMG_20221203_173323232.jpg

reklama
A moze byly roznej czulosci?
Z ciekawości sprawdziłam bo nawet nie pomyślałm o tym. Ten pierwszy jest 10 a ten z dzisiaj 25. Poczekam parę dni i jak okres nie przyjdzie to zrobię znowu. Na betę niestety nie pójdę bo tu gdzie mieszkam trzeba mieć skierowanie.

Z ciekawości sprawdziłam bo nawet nie pomyślałm o tym. Ten pierwszy jest 10 a ten z dzisiaj 25. Poczekam parę dni i jak okres nie przyjdzie to zrobię znowu. Na betę niestety nie pójdę bo tu gdzie mieszkam trzeba mieć skierowanie.
Na bete możesz sama iść, jeszcze lepiej bo kasę zarobią

W każdym laboratorium zrobią Ci prywatnie betę u nas nawet w szpitalnym robią prywatnie. Ja parę miesięcy temu płaciłam 28 zł za samą betę

reklama

To ten pierwszy byl bardziej czuly. Drugi mogl wyjsc falszywie negatywny. Trzymam kciuki i odezwij sie za kilka dni, jak sprawa sie rozwinela 🤞

Do góry