reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
kilolek rownież trzymam kciuki za wizytę:tak: ( u gina i nie tylko;-)).

Ja do położnej idę dopiero 9 maja a 3 maja do szpitala w sprawie porodu (Mialo byc 19 kwietnia ale zmienili datę:wściekła/y:), jakoś wytrzymam:-)

:-):-):-)

"odwiedziny taty"... :-D:-D:-D

bez komentarza :)

ja też jutro idę do lekarza. Co do tej opryszczki to na 99,9% jakiś fałszywy alarm, bo nic mi się nie dzieje. To znaczy czuję pieczenie trochę szczególnie przy siusianiu, ale może to przez tą luteinę, którą biorę 2 x 2 więc ciągle się sączy :/
Od wczoraj mam taką zgagę, ze nie dałam dziś rady zjeść obiadu. Ale poza tym czuję się w miarę ok, jak słoń ale ok :)

Agrafko a luteinę musisz brać dopochwowo? Nie możesz doustnie? Ja brałam progesteron - duphaston doustnie ale tylko do któregoś tygodnia ciązy na początku.

Dziewczyny szczęsliwych rozwiązań zyczę!

Agrafko a luteinę musisz brać dopochwowo? Nie możesz doustnie? Ja brałam progesteron - duphaston doustnie ale tylko do któregoś tygodnia ciązy na początku.

Dziewczyny szczęsliwych rozwiązań zyczę!

Wiesz co, biorę dopochwowo od ok 30-go tygodnia bo szyjka mi się trochę skróciła i zmiękła. Nie bierze się dłużej niż do 34-36 tygodnia więc niedługo, ale powiem jutro lekarzowi o tych moich dolegliwościach.
Za to boję się, ze po doustnych nasili się zgaga :/

reklama
Do góry