reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
gratuluje!!!!:-)2 kreski :-)
AniaSm
Fanka BB :)
:-)2 kreski :-)
gratuluje
gosiulek73
mama K&K&A
:-)2 kreski :-)
gratuluję:-)i spokojnych 9miesięcy
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
MamaPatryka - gratulacje!!!I spokojnych 9 miesięcy!!!:-) (|czemu jeszcze starym nockiem dziewczyny Cię piszą?:-);-))
martolinka
Mama i nie tylko :-)
maxweel jakoś tak nick wyjatkowaona utkwił mi w pamieci;-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
maxweel jakoś tak nick wyjatkowaona utkwił mi w pamieci;-)
:-):-)
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Po wizycie..
W końcu wody w normie , wyniki krwi , moczu , ciśnienie wzorcowe Gin pobrał posiew i stwierdził , ze jestem zamknięta na 4 spusty. Widząc moją minę stwierdził , że jednak nie tak "trudne "przypadki widział;-) Tydzień mam się wstrzymać z rodzeniem a wtedy droga wolna.
Mała głowką w dół , ma już 3200;-) przepływy w porządku całe szczęście też, blizna niewidoczna zupełnie. Także na razie na CC się nie zapowiada
Jedyne co mnie zmartwiło to 18 kg na plusie chyba mam już taką tendencję w ciaży , bo czy sie pilnuje , czy nie tykę tak samo.
Następna wizyta jak nie urodzę to 13 kwietnia
W końcu wody w normie , wyniki krwi , moczu , ciśnienie wzorcowe Gin pobrał posiew i stwierdził , ze jestem zamknięta na 4 spusty. Widząc moją minę stwierdził , że jednak nie tak "trudne "przypadki widział;-) Tydzień mam się wstrzymać z rodzeniem a wtedy droga wolna.
Mała głowką w dół , ma już 3200;-) przepływy w porządku całe szczęście też, blizna niewidoczna zupełnie. Także na razie na CC się nie zapowiada
Jedyne co mnie zmartwiło to 18 kg na plusie chyba mam już taką tendencję w ciaży , bo czy sie pilnuje , czy nie tykę tak samo.
Następna wizyta jak nie urodzę to 13 kwietnia
Podziel się: