reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejna ciąża po obumarciu płodu

Kochane dajcie nadzieję w lutym miałam obumarcie płodu i zabieg łyżeczkowania. Zaczęło się od plamienia jednak po duphastonie minęło . Teraz ostatnia miesiączka 31maja cykle ok 34 dni 8 lipca testy pozytywne wizyta u gin 2 sierpnia przyjmuje duphaston 2x1 .
Czy są tu kobietki które straciły ciążę zaszły w koleją i było wszystko ok?
W domu dwójka dzieci.
Ja miałam poronienie zatrzymane w maju 2022. Z usg wychodziło, że serduszko zatrzymało się w 6-7 tygodniu ciązy. Miałam i tabletki i łyżeczkowanie. W grudniu test pozytywny, obecnie 34+4 tydzień. Żeby nie zapeszyć oprócz jakichś pojedynczych rzeczy to uważam, ze mam nudną ciążę, chyba wykorzystałam już swój niefart ;)
Trzymam kciuki za Was :) Ciąża po poprzedniej stracie nie jest łatwa, ale nie jesteś sama z tym wszystkim :)

reklama
O jej jak miło ❤️❤️ kochane pozdrawiam Was wszystkie,mam nadzieję że w całym komplecie czekacie już ostatnie chwile na swoje maleństwa 😍
Wizyta za tydzień nie wiem jak to przeżyje 🥺proszę trzymajcie wszystkie bardzo mocno kciuki ✊✊✊
Trzymamy mocno kciuki! Już daje znać dziewczynom, żeby mocno trzymali kciukasy! A Ty się odzywaj 😊🥰
2.08. Tuż tuż. Zbliża się wielkimi krokami!

O jej jak miło ❤️❤️ kochane pozdrawiam Was wszystkie,mam nadzieję że w całym komplecie czekacie już ostatnie chwile na swoje maleństwa 😍
Wizyta za tydzień nie wiem jak to przeżyje 🥺proszę trzymajcie wszystkie bardzo mocno kciuki ✊✊✊
trzymamy kciuki 🩷🩷 ja w sierpniu 2022 leżałam w szpitalu po poronieniu czekając na łyżeczkowanie (obumarcie płodu w 8tc) a teraz w tym samym czasie będę mieć planowane CC (dzis 34+4)😊 u Ciebie tez na pewno się uda 🩷

Trzymamy mocno kciuki! Już daje znać dziewczynom, żeby mocno trzymali kciukasy! A Ty się odzywaj 😊🥰
2.08. Tuż tuż. Zbliża się wielkimi krokami!
Nawet sobie nie wyobrażasz jaki mam już stres ,wiem że nic nie zmienię chociażby nie wiem co ale boję się okropnie. Marzę zobaczyć maluszka i serduszko wtedy nie będzie szczęśliwszej oosby na świecie ❤️

trzymamy kciuki 🩷🩷 ja w sierpniu 2022 leżałam w szpitalu po poronieniu czekając na łyżeczkowanie (obumarcie płodu w 8tc) a teraz w tym samym czasie będę mieć planowane CC (dzis 34+4)😊 u Ciebie tez na pewno się uda 🩷
Przepraszam że pytam ale wiadomo co było przyczyną? Brałaś od początku jakieś tabletki ?

reklama
Do góry