Rozglądałam się ostatnio za wózkiem, poszłam do sklepu stacjonarnego żeby sobie pooglądać, bo planuje zamówić internetowo później i pani mnie zupełnie zaskoczyła. Stwierdziła, ze najważniejszym elementem wózka są koła i amortyzacja. Zapytała czy interesują mnie koła plastikowe, pompowane czy żelowe? I nie wiem, mam straszną zagwozdkę. Część sklepów poleca takie, część takie. Postanowiłam zapytać tutaj, doświadczonych mam? Jakie wy macie i czy polecacie?
reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana
Martitta88
Fanka BB :)
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana
reklama
aspekt
Miałam 3 wózki, żadnego z pompowanymi kołami a muszę kupić wózek wielofunkcyjny.
Moje myśli szły w kierunku żelowych, ale wcale ich tak dużo nie widzę (może za małe mam rozeznanie, bo nie szukam jeszcze na poważnie).
Z tego wątku też wynika, że nie pompowane... Ale może ktoś je odczaruje w moich oczach? Widuję ich mnóstwo na ulicach...
Osobiście boję się schodzenia powietrza, dlatego przy pierwszym dziecku kupiłam piankowe.
Moje myśli szły w kierunku żelowych, ale wcale ich tak dużo nie widzę (może za małe mam rozeznanie, bo nie szukam jeszcze na poważnie).
Z tego wątku też wynika, że nie pompowane... Ale może ktoś je odczaruje w moich oczach? Widuję ich mnóstwo na ulicach...
Osobiście boję się schodzenia powietrza, dlatego przy pierwszym dziecku kupiłam piankowe.
aspekt
a co to za model?Ja mam przednie żelowe, tylne pompowane. Jeszcze wózka od grudnia nie pompowalam a wozek jest naprawdę na różnych terenach używanych.
W skrócie polecam.
Podziel się: