reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witaj, Żaneta.
I tak od razu straszysz? ;) Myślisz, że jak się nie było w ciąży to możliwość załapania grzybicy była mniejsza??

A gdzie sie podziało słońce nad 3miastem, hę?
Miłego dzionka.

reklama
Ale ja wcale nie straszę, tylko mówię jak jest :D.
Ta maść to Clotrimazolum i jest bardzo skuteczna, tylko trzeba się dobrze nią posmarować już przed kąpielą. Polecam ;D.

Demm.. ograniczają mi dostęp do komputera :mad:
I serio chcesz przekonać, że z okazji ciązy zwiększa się ryzyko zarażenia grzybicą pochwy na basenie?? I co, ta maść się nie ciągnie za za człowiekiem w wodzie? ::)
Sorry, że tak niedowierzam, ale sama nie mam jak tego sprawdzić..

Wiesz zagrożenie się nie zwiększa, moja kuzynk użyta tej maści nawet jak idzie na basen ze swoją córka, sam nie miałam okazji jej używać n basenie, bo niemam jak. Moja kuzynka jest lekarzam wiec wydaje mi się, że wie co mówi.
A tak poza tym basenem to oczym jeszcze tutaj rozmawiacie? :-*

Pozdrawiam zaneta.b

Mój lekarz poleca mi basen jak najbardziej, ale bezpośrednio przed wejściem do wody trzeba włożyć tampona, a po wyjściu zaraz wyjąć. Ta maść Clotromizolum jest stosowana już gdy stan grzybiczy jest rozwinięty. I bez zgody lekarza nie polecałabym, ponieważ, mimo tego ze jest tam małe stężenie Clotrimazolum to i tak nie jest zalecana w ciąży. Z drugiej strony w ciąży grzybice można dostać z byle powodu, ponieważ cały organizm jest osłabiony i bardziej podatny na wszystkiego rodzaju grzyby, zarazki itp. Pozdrawiam

Tak ponowię sobie pytanie, bo odpowiedź mi umknęła ;) Gdzie można zrobić USG 3D w Trójmieście? Spotkałyście się może tez z nagrywaniem obrazu na CD? Podobno w Warszawie takie badanie kosztuje 150 zł.. Jak to jest u nas??
Zima zaskoczyła drogowców, więc uważajcie nie tylko na gardełka, ale i kończynki :-*

Agula, USG 3D , Dr Doering Gdańsk Zaspa ul. Grunwaldzka 212, budynek Hossy 2 piętro. KOszt z nagraniem ok 130 zł. Tel 341 29 79. Jakbys już zdecydowała się pójść, to poisz wrażenia i czy warto. Pozdrawiam Ewka

reklama
hej kochane
w końcu udało mi się przebrnąć przez nową formę forum.
stara mi się chyba bardziej podobała :)

a tu cisza że musiałam szukać na 2 stronie ???

gzdie jesteście ??????????

ale mi smaku na pizze zrobiłyście
ja najbardziej lubię pizze w Barbadosie - knajpka przy kinie krewetka. O0

muszę w końcu na jakieś zakupki się wybrać. bo dzidziś w drodze a ja nic nie mam. czy któraś z was brała lub bierze Fenoterol????

Do góry