reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Aniu - czuję się bardzo dobrze (oprócz wrażenia że ważę tonę i chodzę jak kaczka:szok::-D), tylko dość szybko się męczę:tak:
A młody szaleje prawie cały czas... kręci sie, wypina, kopie w przeponę, wciska nogi w żołądek itd....

Trzymam za was mocno mocno kciuki.. i cały czas myślę o Tobie i Twojej kruszynce...

No bez męża jakoś daję radę, nie jest źle; to tylko 2 dni, niestety inne mężów nie widzą więcej czasu więc nie użalam się nad sobą.
Do kina nie poszłam, bo zajęłam się sprzątaniem, a poza tym mieli przyjść magicy i sprawdzać gaz. Wkurzyli mnie na maxa, nie dość, że „pachniało” od nich tak, że musiałam mieszkanie wietrzyć to jeszcze obudzili maludę chociaż od drzwi im powiedziałam, że dziecko śpi.
Izo Multibaby kino odwiedziłam na razie 2 razy, raz w Gdyni jak mały miał 4 m-ce i wtedy było super bo spał i jeszcze z cycka pił, natomiast drugi raz odwiedziłam kino jak byłam u rodziców w Poznaniu i mały wtedy już raczkował i nic nie pamiętam z filmu. No i dzisiaj miałam chęć no ale nie wyszło.
WildWind życzę tobie abyś się doczekała męża, a ta k apropo to gdzieś przeczytałam, że ty też wielkopolanka

Witam....podczytuje Was od pewnego czasu i postanowiłam napisać- a raczej wkrecić się w Wasze forum:-)jeśli pozwolicie. Siedzę od jakiegoś czasu w domu na L4 i czekam na synka...i czasami miło byłoby pogadać z kimś z okolic Trójmiasta i podpytać o kilka nurtujących spraw

sorki hausa-przegapilam to. nawet nie wiem gdzie są dzialki lesne hihhihiihihi.. czy to gdzies w kierunku gdynia cisowa?
kamisia-witaj w gronie. tez mam synka Antosia-fajne imie;) duzo zdrobnien.

Witajcie :)
oczywiście witam z przyjemnością nowe Trójmiastki :)
Marta jak wyszła sprawa z piżamką??
WildWind idziesz w sobote do Wydry? ja też będę :tak:
Iza fajne zmiany na twojej stronce:tak:
hausa ja kiedys chodzilam do MBK co tydzień teraz jakoś weny brak... ostatnio byłam na "Weronika postanawia umrzeć" super film :-)
Anja ile walizek bierzecie ihih zmieszczę sie??:-p

Brzuchatki czy wy wiecie że styczej już niebawem?:-)

Superaśnie, że nowe brzuchatki przychodzą cudownie jest obserwować jak maluszki rosną, roswijaja się pasjonuja:tak:

Ja jak zwykle nie mogę spać :-:)-(
Tak, jak Wam pisałam, położyłam się o 11 rano, miałam pospać ze 2 godzinki, a obudziłam się o 15:30 – pewnie jeszcze dodatkowo przez to nie mogę teraz zasnąć :-:)-(

WildWind – cały czas trzymam kciuki, abyś wytrwała w domu do przyjazdu Męża, więc na pewno będzie ok:tak: ;-) Zazdroszczę Ci, że ciągle chce Ci się spać... ehhh....

Ja czuję się znośnie, Mały kopie strasznie (tak jak u ivi :-) ), w poniedziałek mam wizytę, więc dowiem się czegoś więcej.

Dorotka – nie ma za co :happy: zdrówka życzę i dbaj o siebie! I proszę mi już z tym psiakiem na spacerki NIE wychodzić! :happy:

kamisia1101 – witamy, witamy :happy: Gratuluję brzucholka :happy: napisz parę słów o sobie :happy:

Minka – właśnie zaczęło to do mnie docierać, dokładnie jak zobaczyłam, że jest już grudzień :rofl2:

Iza – super zdjątka Patusi :tak:

No nic, może spróbuję się położyć....
Buziole dla Was

reklama
Do góry