reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłujący ból podbrzusza podczas siedzenia

Węgorz

Zaciekawiona BB
Witam wszystkich,
Jestem w 13 tygodniu ciąży, ostatnio zaczęłam odczuwać takie dolegliwości jak kłujący ból podbrzusza podczas siedzenie a dokładnie nabierania powietrza. Ból jest dość mocny trochę rwący. Jako iż pierwszy raz jestem w 13 tygodniu to nie mam zielonego pojęcia czy jest to normalne. Zaznaczę iż nie towarzyszy temu plamienie, krwawienie, czy niepokojące upławy.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi🙂

reklama
Rozwiązanie
Nie przypominam sobiw zebym tak miala w ktorejs ciazy a jestem po dwoch. Brzuch bolal raczej caly czas bo macica sie rozciagala ale to byl taki dlugotrwaly tepy bol. A ze strony pecherza wszystko ok ? Nic nie boli ani nie piecze przy sikaniu ? Ja bym skonsultowala to z lekarzem. Kazda z nas jest inna jak i kazda ciaza jest inna a czasami lepiej spanikowac niz pozniej zalowac ze sie bagatelizowalo niepokojace objawy. Ciaza to nie choroba ale jednak trzeba na siebie uwazac i wsluchiwac sie w swoj organizm bardziej.
Żadnych problemów z pęcherzem nie mam. Czasami faktycznie po wypróżnieniu się czuję jak by taką ciężkość macicy na pęcherzu czy coś w tym stylu. Z pęcherzem parę razy miałam doczynienia więc infekcje na 100% bym rozpoznała
mnie całą ciąże boli brzuch na różne sposoby i wszystko jest ok, tylko nie dam ci gwarancji, że u ciebie będzie tak samo. Niemniej jednak nie martwiłabym się jeżeli nie ma krwi.

Nie przypominam sobiw zebym tak miala w ktorejs ciazy a jestem po dwoch. Brzuch bolal raczej caly czas bo macica sie rozciagala ale to byl taki dlugotrwaly tepy bol. A ze strony pecherza wszystko ok ? Nic nie boli ani nie piecze przy sikaniu ? Ja bym skonsultowala to z lekarzem. Kazda z nas jest inna jak i kazda ciaza jest inna a czasami lepiej spanikowac niz pozniej zalowac ze sie bagatelizowalo niepokojace objawy. Ciaza to nie choroba ale jednak trzeba na siebie uwazac i wsluchiwac sie w swoj organizm bardziej.

Żadnych problemów z pęcherzem nie mam. Czasami faktycznie po wypróżnieniu się czuję jak by taką ciężkość macicy na pęcherzu czy coś w tym stylu. Z pęcherzem parę razy miałam doczynienia więc infekcje na 100% bym rozpoznała

Rozwiązanie
Do góry