reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłucie w pochwie - 26 tydzień ciąży

Grabarzenka

Fanka BB :)
Miasto
Poznań
Drogie mamy, przyszłe mamy.
Mam 24 lata i jestem w 26 tygodniu mojej pierwszej ciąży. Od początku biorę duphaston i aspargin na bóle podbrzusza. Dziś od rana około 10 razy czułam intensywne lecz krótkie (1-2 sekundy) kłucie w pochwie. Bardziej po prawej stronie. Cały dzień leżę, ale ten ból się pojawią jak leze, chodzę czy stoje- bez różnicy. Martwię się czy to normalne? Byłam u lekarza - szyjka w normie. Wszystko ok i nic nie widać niepokojącego. Skąd więc te bóle?... Co z nimi robić? Czy jakoś jeszcze można sobie pomóc i czy to może zwiastować przedwczesny poród?

Z góry ogromnie dziękuję za wsparcie.

reklama
Hmmm... Ja chyba czulam cos podobnego - odpowiedx jaka uzyskalam: dziecko rosnie i przesuwa sie, widocznie naciska na cos i stad to klucie.
Jak lekarz nic nie widzi i wszystko ok to nie stresuj sie wiecej niz potrzeba. Odpoczywaj i tyle. To mijalo i powracalo. Donosilam ciaze i wszystko bylo ok.

reklama
Do góry