reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
U mnie już któryś raz z kolei nie ma tej pozycji.Ja jak robię to zawsze jest pozycja :
bakterie-nie obecne .
Owulacja
To jaki jest sens tego badania? Żeby ktoś określił kolor moczu czy coU mnie już któryś raz z kolei nie ma tej pozycji.
NiebieskookaEM
Ewentulaną ilosc leukocytów, erytrocytów, cieżar, ph itdTo jaki jest sens tego badania? Żeby ktoś określił kolor moczu czy co
Natalianatalia
Ja tez milam w ciazy kłucia ale jakby mi szpilkę wbijali w szyjkę robiłam mocz i wyszło ok , tydzien później powtórzyłam mocz i wyszły bakterie 1200 ponad, dostałam furaginum i już po 2 tyg przestało kłuć a po miesiacu nadal mam małe ilości bakterii wiec kontynuuje furaginum w mniejszej dawcę kolejny miesiącCześć zaczynam teraz 6 tydzień ciąży i od wczoraj mam dziwne kłucia ( uczucie wbijania szpilki) nie potrafię tego dokładnie zlokalizować coś pomiędzy wargami sromowymi, przedsionkiem pochwy, łechtaczki albo cewki moczowej. Z oddawaniem moczu nie mam problemów tylko właśnie podczas parcia kłuje mnie jakby cewka moczowa. Podczas leżenia czy chodzenia też to odczuwam. Oprócz tego nic mnie nie boli nie szczypie nie swędzi. Jest powód do niepokoju czy to przez rozciąganie się wszystkiego ? Lekarza mam dopiero na 1 marca bo nie ma wcześniej terminów
Ja robiłam w zeszłym tygodniu badanie ogólne moczu w diagnostyce i nie dość,że była pozycja "Bakterie" to jeszcze podany jest wynik ilosciowy.U mnie już któryś raz z kolei nie ma tej pozycji.
reklama
NiebieskookaEM
Ja robię badania co miesiąc, albo co 3 tygodnie nawet i od kilku miesięcy nie było żadnej pozycji odnośnie bakterii ;(Ja robiłam w zeszłym tygodniu badanie ogólne moczu w diagnostyce i nie dość,że była pozycja "Bakterie" to jeszcze podany jest wynik ilosciowy.