reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Klinika niepłodności Lublin

Hopee...

Zaciekawiona BB
Cześć,

Możecie polecić klinikę niepłodności i lekarza w Lublinie ? Ovum, Arte Clinic, Bocian ? A może jeszcze jakaś inna ?

U męża wyszły słabe wyniki nasienia + żylaki pn.

reklama
Cześć,

Możecie polecić klinikę niepłodności i lekarza w Lublinie ? Ovum, Arte Clinic, Bocian ? A może jeszcze jakaś inna ?

Ja polecam dr Bakalczuka w Ovum. Mąż się u niego leczył ze złymi wynikami nasienia, po 3 tygodniach poprawa parametrów znaczna, po 2 cyklach zaszłam w ciąże. Obecnie 5 miesiąc i wszystko ok :)
Dodatkowo polecam e-booki i webinary dziewczyn z Akademii płodnosci, bo moim zdaniem też dużo pomogła dieta i zmiana trybu życia.

Ja polecam dr Bakalczuka w Ovum. Mąż się u niego leczył ze złymi wynikami nasienia, po 3 tygodniach poprawa parametrów znaczna, po 2 cyklach zaszłam w ciąże. Obecnie 5 miesiąc i wszystko ok :)
Dodatkowo polecam e-booki i webinary dziewczyn z Akademii płodnosci, bo moim zdaniem też dużo pomogła dieta i zmiana trybu życia.
dziękuję ❤️

Cześć Dziewczyny.
Czy któraś z Was leczyła się u dr Katarzyny Skorupskiej albo dr Małgorzaty Sobstyl? I może wyrazić opinię o tych dr ? Oczywiście chodzi o temat problemów z zajściem w ciążę..

reklama
Cześć,

Ja polecam z Ovum dr Polaka Grzegorza. Miałam porobione wszystkie badania na hormony. Mąż także. Braliśmy tylko tak naprawdę witaminy. W ciążę zaszłam naturalnie po 3 wizytach u doktora. Doktor jest andrologiem, endokrynologiem oraz ginekologiem.

Do góry