reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kino na maksa !!

Widze,ze niezle szalejecie z tytulami.Ja uwielbiam horrory,tylko ostatnio brak czasu na ogladanie.A widzialyscie moze paranormal activity.Podobno mega straszny,chcialam ogladac,ale kilka osob mnie przestrzeglo.

reklama
Wilwia ja ostatnio kawałkami oglądałam PA żeby zobaczyć czy warto bo słyszałam mieszane opinie i dla mnie tak średnio na jeża potrafi trzymać w napięciu ale ja osobiście nie lubię filmów zrobionych w ten sposób czyli jak to koleś biega z kamerą :sorry2::sorry2::sorry2: nie przemawiają do mnie aż tak bardzo :no: ale co kto lubi :cool2: z horrorów choć nei przepraszam nie mylmy pojęć z thrillerów najbardziej urzekło mnie "Lśnienie" St.Kinga ale adaptacja tv nie ta z Nicholsonem :tak: no i wcześniej wspomniane 1408 :tak::tak:

'Paranormal Activity' mi sie nie podobal. Lubie thrillery itp ale to to jakas pomylka. Nie straszny, akcja sie ciagnie w nieskonczonosc, gra amatorow sie nie podoba... moze pod koniec cos rusza, ale ogolnie to szkoda czasu. Nr 2 tegoz filmu to juz w ogole totalna pomylka. Przestrzegam - szkoda czasu.
'127 hours' dobry, ciekawy i najwazniejsze, ze rusza, bo na faktach :) Swoja droga, odwazny byl ten koles... Rowniez polecam.

temat kól:cool2:

1408 i dla mnie gód :tak: ale tak rzucacie tytułami , że nie nadązam:dry::-D
Ja oglądam w sumie "wsio" a to dlatego, że mój G to kinomaniak- znaczy lubi dobry film.Taaa zalezy tez co dla kogo znaczy "dobry":baffled: No nic- bylo i prarę takich , ze i ja siedziałam z otwartą gębą - dodam ,ze z wrazenia:-D

Aleee byl tez jeden taki,ze.... no coś okropnego :baffled: I oboje nie wiedzialiśmy co to będzie za film siadając wygodnie na kanapach a i tak jak dwa głupki oglądaliśmy do konca:dry: Do dziś na samo wspomnienie o nim mam traume- serio. Jaką trzeba miec psyche,zeby to w ogóle wymyśleć:confused2:
Podam Wam tytul- moze któraś looknie- tylko zeby nie bylo ,ze nie ostrzegałam:tak: "The Human Centipede" brrrrr...

Nie ma jak to emka :dry::-D:-D:-D

Ja właśnie robię sobie maraton z "Cube" wczoraj widziałam 0 czyli 3 część no a teraz pierwszą już ogarnęłam i właśnie dwójka leci :tak::tak::tak: 2 jeszcze nie widziałam ale póki co 0 czyli 3 cz. dla mnie najlepsza :tak:

Podam Wam tytul- moze któraś looknie- tylko zeby nie bylo ,ze nie ostrzegałam:tak: "The Human Centipede" brrrrr...

Mialam to sciagniete, ale w kiepskiej jakosci, wiec tylko 'rzucilam okiem' co to jest i czy warto dociagac lepsza wersje... No i zdecydowanie nie warto. Jak na moj gust to chory film dla ludzi o mocnych nerwach ;) Ja takowych nie posiadam ;] Nie lubie siedziec zniesmaczona i patrzec na czyjesc chore fantazje... Aczkolwiek kto wie, dla niektorych to pewnie zabawne i moze chleb powszedni... fuj!

ludzka gąsienica obrzydwliwa:-p ale lubie
chyba tylko ja taki bojączek jestem:-D:zawstydzona/y:
lśnienie pauletta masz racje adaptacja tv lepsza , bo to z nicholsonem to troche po macoszemu potraktowane połowy watków duchowych nie ma z książki:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dranissimo...zdecydowanie film nie dla kazdego... Ba ośmielę się napisać, ze na 10 osób- jedna obejrzałaby.
Ale np. sandrulińskiej sie widział :-D;-)
Obrzydliwa to bardzo delikatne slowo:confused2: az mój zasób słownictwa nie znajduje słowa odpowiedniego- chyba,ze z łaciny:happy:;-)

Do góry