reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy zacząć kupować ubranka - przesądy!!!

Ja też nie wierzę w przesądy. Nie robię jeszcze wielkch zakupów, ale jak widzę cos czemu nie mogę się oprzeć to to kupuje (w ten sposób uzbieralam już 2 worku ciuchow.) Haha ;)

reklama
Bez sensu. Moja babcia w takie rzeczy wierzy [emoji23] Jutro zaczynam 9tc i za kazdym razem jak jestem w sklepie to spedzam sporo czasu przy dziale dzieciecym i juz bym chetnie wszystko do koszyka wkladala. Na razie jednak nic nie kupuje ale tylko dla tego,ze nie znam plci i za jakis czas przerowadzamy sie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jestem absolutnie przesądna, staram się być realistką :cool2:

Jeszcze zanim byłam w ciąży i kupowałam dla przyjaciółki (świeżo upieczonej mamy) rzeczy brałam też dla siebie haha duże promocje były na chusteczki nawilżane, woreczki na pampersy itd. - takie pierdołki, coś, co w razie czego jeszcze sama użyję.
Teraz mamy może ze 2 body, bo nam się z mężem po prostu podobały. Nie znamy płci, więc kupujemy neutralne. Nie zamierzam jednak długo czekać z zakupami :rolleyes2: np. dzisiaj planuję zrobić porządki w szafie (póki mam siłę) i kupić pudełka, żeby z czasem wszystko mieć poukładane.

Do góry