MalaMi1992
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Ile dni po owulacji miałyście dodatni wynik testu? Kiedy najlepiej wykonać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co jeśli owulacja jest bardzo późno? Czy test w dniu spodziewanej miesiączki będzie wiarygodny?Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki. Chodź mi wyszedł pozytywny parę dni przed
A skąd wiesz, ze była późno?A co jeśli owulacja jest bardzo późno? Czy test w dniu spodziewanej miesiączki będzie wiarygodny?
no ale skoro tak masz, to i termin miesiączki masz później. Więc po prostu testujesz później.Wiem bo taki mój urok wszystkie ciążę a były 3 były młodsze o 2 tygodnie. W międzyczasie USG również potwierdzało owulację 20-23 DC. Ostatnia ciąża niestety poroniona. W tym cyklu testowałam testami owulacyjny mi od 12 DC. W 22 DC szczyt śluzu w 23 DC dopiero pozytywny test lh. Więc śmiem przypuszczać że jeśli doszło do owulacji to była pozno