reklama
Kacha spokojnie - to nie są jakieś (przynajmniej u mnie) bardzo wyraźne znaki - czuję np. bulgotanie, ocieranie, trzęsienie brzunia - jak przyłożysz rączkę i dobrze się wsłuchasz to na pewno poczujesz i to na 100% nie są jelita Jeszcze za wcześnie na super kopniaczki ;D
Każda z nas czuje jakieś tam ruchy i bulgotania ale to na pewno się są takie solidne kopniaki
przez które można podobno nawet w nocy obudzić ;D Kacha nie martw się za kilka dni
lub tygodni poczujesz kopniaczka!! Ja mam nadzieję ze już w krótce poczuje kopa
a nie tylko takie motylki w brzuchu
przez które można podobno nawet w nocy obudzić ;D Kacha nie martw się za kilka dni
lub tygodni poczujesz kopniaczka!! Ja mam nadzieję ze już w krótce poczuje kopa
a nie tylko takie motylki w brzuchu
czarnula002
Aktywna w BB
dziewczyny ja poczulam swoje malenstwo ok 2 tygodni temu. Później tzn dokladnie od 1 wrzesnia , szczególnie wieczorem czulam jak sie przekreca w brzuchu az mi gule wywalalo na brzuchu i to bylo bardzo dobrze czuc. Od 4 dni prawie nic nie czuje, zaczynam sie martwic ale moze teraz rusza sie jak ja spie i dlatego jej nie czuje. Ale porzadnego kopniaczka jeszcze nie dostalam tylko takie delikatne pukania. Cierpliwosci a nasze malenstwa napewno juz nie dlugo skopia nas porzadnie. Poki co trzeba czekac.
Wczoraj rozmawialam z moja kolezanka, ktora ma juz dwojke dzieci, przy pierwszym dokladnie nie pamieta, ale przy drugim pierwsze ruchy poczula dopiero w 22 tygodniu i w ogole nie czula jakichs bardzo silnych kopniakow, dzidzia byl bardzo spokojna, czula tylko jak jej sie przesuwa tam w srodku. Dodam tylko, ze teraz ze dzidzia jest obecnie sliczna i zdrowa roczna dziewczynka. Tak wiec na razie nie ma sie czym przejmowac.
Kacha kopniaczka dostałam w poniedziałek a teraz to takie uczucie jak opisałam wcześniej. A cha rozmawiałam z koleżanką, która jest juz w połowie i dopiero zaczęła czuć dzidzię a jest szczuplutka - i wiecie co mi powiedziała, żeby spróbować czegoś takiego:
- zjeść troszkę lodów i popić piwem karmi i się położyć. Po jakiś 15 min. dzidzia się podobno uaktywni :laugh: u niej zadziałało - może warto spróbować
- zjeść troszkę lodów i popić piwem karmi i się położyć. Po jakiś 15 min. dzidzia się podobno uaktywni :laugh: u niej zadziałało - może warto spróbować
reklama
taaak słyszałam o tym bo wtedy dzidzia dostaje energetycznego kopa tylko dla niej jak mama sie nie rusza no i jak ma duuużo energii to się wierci i zaczyna harce ja mam właśnie piwko karmi "poema di cafe" pod ręką i zeżarłam batonika cini minis, hehe, zaraz się położę