reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

29 wrzesnia ide na usg wiec wtedy zdam relacje :-) mam nadzieje ze wszystko ok jest....
buziaczki
ps. moj brzdac tez duzy byl jak na swoj wiek :-)

reklama
To super moje maleństwo w 17-tym tygodniu mierzyło 17,4 cm i ważyło 238 gram - Aska K to jutro daj znać jakie wymiary ma twoja dzidzia :laugh:

No to wygląda na to, że mój ma 3 cm do przodu ;D ale lekarz powiedział, że wszystko ok także nie przejmuję się tym za bardzo. Poza tym w 12-tym tygodniu mierzył 5,1 cm więc w ciągu 5 tygodni urosło 12 cm - to chyba dlatego, że poszłam na urlopik ;D ;D i byłam wypoczęta.

Ja mam wizyte dopiero 19 09,nie moge sie doczekać.Nigdy przedtem nie czekałam tak na wizyte u gina. :) :)Licze dni i godziny.Chciałabym już zobaczyć moje maleństwo. Myśle ,że to dobry znak ,że Wasze fasolki rosną.Prawidłowo sie rozwijają.Pozdrawiam.

reklama
Tetka - kalendarz pampersa mi odpowieda tylko waga w nim jest 150 gram a mój ma 238 gram hehe. Ale najważniejsze, że całe i zdrowe więc nie ma się co przejmować ;D

Do góry