reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy przytulimy maleństwa - lista

reklama
No witam. Teoretycznie termin mam na 9 wrzesnia, ale owulacje mialam przesunieta wiec wedlug mnie bardziej 15 bedzie wiarygodny, ale zostanmy przy 9. Tez ladna data;). Czy ktoras z Pań jest moze z Krakowa?

Mój tata ma urodziny 9 wrzesnia ;D
i w tym roku ide na slub do koleżanki 9 wrzesnia ;D
a jestem z Bydgoszczy ale w Krakowie mam kolezankę-fitneskę , ma na imię Kasia. :)

Ja nie znam zadnej fitneski mimo tego ze Krakow jest maly;). A sama tez (tymbardziej teraz ;P ) na fitneske nie wygladam;). Tez isc mam na jeden slub we wrzesniu, ale nie wiem jak to z tym bedzie;). Moze znajomi dadza sie przekonac by przesuneli slub na inny m-c;).

hehehe myslisz ??
Ja jestem na etapie wyszukiwania projektu na super suknie na ów uroczystość, a jak ja coś wymyśle to... skoromnie mówiąc jest nie żle ;D
mam nadzieje, ze bedę sie dobrze czuła i będę mogła zaprezentowac sie jako fajna lasia w 9 miesiacu ciąży, tak sobie wymysliłam. ;D

..:-):-)Witam wszyskich...jestem pierwszy raz na chacie...wow ale fajnie tak sobie poczytać o tym co przeżywają inni... chciała bym sie pochwalić że też będe Mama...mój termin to 09.09...już nie moge sie doczekać pozdrawiam wszystkich...:-):-):-)

Witam ja powinnam byc w domku z moim maluszkiem na poczatku pazdziernika bo termin ma na 30 wrzesnia:) Pozdrowionka dla Was wszystkich.Papa.

reklama
...Mój termin sie zmienił...z 09.09 na 02.09...
Może jeszcze kilka wizyt u gina i dowiem sie ze jutro rodze :):):):):)

Pozdrawiam Wszystkie Wrześniowe Mamusie!!! !:):):)

Do góry