reklama
M
Melanie
Gość
Mój tata ma urodziny 9 wrzesnia ;D
i w tym roku ide na slub do koleżanki 9 wrzesnia ;D
a jestem z Bydgoszczy ale w Krakowie mam kolezankę-fitneskę , ma na imię Kasia.
i w tym roku ide na slub do koleżanki 9 wrzesnia ;D
a jestem z Bydgoszczy ale w Krakowie mam kolezankę-fitneskę , ma na imię Kasia.
CosmoEwka
Zaangażowana w BB
Ja nie znam zadnej fitneski mimo tego ze Krakow jest maly. A sama tez (tymbardziej teraz ;P ) na fitneske nie wygladam. Tez isc mam na jeden slub we wrzesniu, ale nie wiem jak to z tym bedzie. Moze znajomi dadza sie przekonac by przesuneli slub na inny m-c.
M
Melanie
Gość
hehehe myslisz ??
Ja jestem na etapie wyszukiwania projektu na super suknie na ów uroczystość, a jak ja coś wymyśle to... skoromnie mówiąc jest nie żle ;D
mam nadzieje, ze bedę sie dobrze czuła i będę mogła zaprezentowac sie jako fajna lasia w 9 miesiacu ciąży, tak sobie wymysliłam. ;D
Ja jestem na etapie wyszukiwania projektu na super suknie na ów uroczystość, a jak ja coś wymyśle to... skoromnie mówiąc jest nie żle ;D
mam nadzieje, ze bedę sie dobrze czuła i będę mogła zaprezentowac sie jako fajna lasia w 9 miesiacu ciąży, tak sobie wymysliłam. ;D
M
Madziula
Gość
Hej, ja mam termin na 23. o9 ))
gorąco pozdrawiam
gorąco pozdrawiam
K
karolina22
Gość
..:-):-)Witam wszyskich...jestem pierwszy raz na chacie...wow ale fajnie tak sobie poczytać o tym co przeżywają inni... chciała bym sie pochwalić że też będe Mama...mój termin to 09.09...już nie moge sie doczekać pozdrawiam wszystkich...:-):-):-)
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
JA SWOJEGO MALUCHA PRZYTULE 15 WRZESNIA W DZIEN MOICH URODZIN
reklama
K
karolina22
Gość
...Mój termin sie zmienił...z 09.09 na 02.09...
Może jeszcze kilka wizyt u gina i dowiem sie ze jutro rodze
Pozdrawiam Wszystkie Wrześniowe Mamusie!!! !
Może jeszcze kilka wizyt u gina i dowiem sie ze jutro rodze
Pozdrawiam Wszystkie Wrześniowe Mamusie!!! !
Podziel się: