reklama
Sikorka91
Fanka BB :)
Jeśli to byłyby objawy ciąży, to test byłby pozytywny. W terminie spodziewanej miesiączki wynik jest na ogół wiarygodny, chyba, że masz jakieś ekstremalnie nieregularne cykle. U mnie wszystkie ciąże dawały pozytywne testy kilka dni przed spodziewaną miesiączką. Wygląda na to, że po prostu spóźnia Ci się okres.
bleucoco
W obydwu ciążach miałam pozytywne testy 2-3 dni przed terminem miesiączki.Witam!
Mam pytanko, po ilu dniach spóźnienia miesiączki test okazał się u was pozytywny?
U mnie 5 dni opóźnienia, niby są jakieś objawy ciąży, ale test dzisiaj negatywny
Tak, w sumie wstałam dosyć wcześnie bo przed 4 akurat tego dnia, nie mam pojęcia czy to ma znaczenie w tym przypadku jak bardzo rano. Ale zrobiłam test zaraz po tym jak wstałam.Ja miałam cienką kreskę 2 dni przed spodziewaną miesiączka. Idź na betę będzie najpewniejsza. Test robiłaś z porannego moczu?
Marzenaaa12
A wiesz kiedy dokładnie mialas owulacje miałaś monitoring albo robilas testy owulacyjne. ??Witam!
Mam pytanko, po ilu dniach spóźnienia miesiączki test okazał się u was pozytywny?
U mnie 5 dni opóźnienia, niby są jakieś objawy ciąży, ale test dzisiaj negatywny
Bo moze byc tak ze po prostu później miałaś owulacje i masz po prostu dłuższy cykl
reklama
olka11135
Mi bardzo blada kreska wyszła 7 dni przed miesiączką, a pięć dni przed była już dosyć widoczna. Znam przypadek gdzie test wyszedł dopiero na 7 dzień od terminu miesiączki.
Bo kluczowe jest nie ile jest się przed okresem tylko ile po owulacji