reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
Jakiś tydzień temu wyszła Aguli górna jedyneczka - stan uzębienia 3 :-D - następne sie pchają - górna jedyneczka i dolna dwójeczka, ale kiedy się wypchają :confused:

mojej chyba sie pchaja,ale ja tam nic nie widze,w nocy sie budzi czesto,a tak bylo przy pierwszych zabkach,och niech sie juz pokaza bo to wstawanie mnie wykonczy:-(

Dziewczyny tak sie zastanawiam mamy jednego zabka który sie przebiił i go widac troche wydaje mi sie ze strasznie długo on wychodzi. Drugi już widac jak sie zobaczy od góry ale nie idzie dalej tzn moze idzie ale strasznie wolno juz ponad miesiąc:baffled: Czy to tak długo twa? Mi sie wydawalo je jak sie juz przbije to w miare szybko wychodzi. Jak to jest u waszych dziecki?

U nas jest tak, że jak zobaczę kreskę to w ciągu tygodnia jest już większość zęba- to znaczy dobrze już wystaje- bo w sumie to nie wiem jaka ma być jego długość:confused::baffled::-p

I@nka mojej Anii też długo wyrzynają się ząbki, bo od momentu jak go już widać pod dziąsłem to trwa to jakieś dwa tygodnie nawet. A mimo to ma już pięć ząbków a 2 kolejne w natarciu, bo widać kreseczki a wyrzynają się juz ponad dwa tygodnie, dla mnie to wieczność.

U Was dwa tygodnie a u nas juz ponad miesiąc widac tylko od gory ze sie przebił i tyle. Wydaje mi sie ze to długo trwa.

reklama
Do góry