reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
Gratulacje! U nas nadal 4 zabki ale juz sie cisna 2 gorne dwojeczki :) Ale to jeszcze potrwa jak pojda w takim tempie jak 1 :)

reklama
Kropceka GRATULUJEMy pierwszych ząbków.
Basiek don't wory doczekasz się. I jeszcze bedziesz wpsominac czasy jak ząbków nie było!!! Kurcze one są ostre jak żyletki. Mała mnie dziś dziabła tak, ze az mi świeczki w oczach stanełay. nie wyobrażam sobie karmić takiego gryzonia cycem. Szacuneczek cycusiowe mamy.
A Marysi idą te górne zęby ale ją okropnie męczą.... i tempo też mamy żłówie. Takze Lilit forumowe siostry sie synchronizują.......;-)

Ja staram się już nie wypowiadać pytania:"Jakub, chcesz cycusia?", bo ten sKUBAniec w odpowiedzi gryzie mnie przez koszulkę.

A wczoraj zaliczył swoją pierwszą wizytę u dentysty. Pani obejrzała mu ząbki i stwierdziła, że są w porządku. Przestałam mu myć szczoteczką. Teraz myję gazikiem z malutką ilością pasty Colgate dla maluchów, a potem przecieram czystym gazikiem. Mały to uwielbia :-)

A+t+?, nasza dentystka mówi, że przy takich małych ząbkach gazikiem na paluchu jest dokładniej. A skoro tak mówi, to może ma rację :-)

moja gaziekiem ani pielucha nie chce...mamy szczoteczke taka co jest dziurka w raczce i Judi pozniej jeszcze raz sama sobie myje.

I chcialam pow ze dzis zobaczylam 5 zabka!prawa dolna dwojeczke!!i juz jest jej calkiej sporo :)

DZIŚ ROZMAWIAŁM Z DENTYSTKA POWIEDZIAŁA ZE PO KAŻDYM POSIŁKU POWINNAM MARYSI PRZECIERAZ ZĄBKI GAZIKIEM LUB PIELUSZKĄ! PO KAŻDYM, NAWET W NOCY. ZAŁAMKA JAK DLA MNIE. Nawet ja myję zęby dwa razy dziennie. Kurde. Nie wiem czy bedę pamietać.

reklama
Do góry